Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Devialet Manian raikkaat uutuusvärit

Devialet kertoi ilmoittavansa tärkeän uutisen. Ehkäpä uudet kuulokkeet? Ei sentään, mutta kannettava Mania-kaiutin on saanut uusia värivaihtoehtoja.

/ 08.06.2023 - 16:30
Devialet Manian raikkaat uutuusvärit

Devialet Mania on ikään kuin kannettava versio valmistajan Phantom-kaiutinmallista, mutta se osaa myös kalibroida äänen automaattisesti tilaan sopivaksi ja ääni säteilee siitä joka suuntaan. Devialet lupaa jopa stereoääntä yksinäisestä Mania-kaiuttimesta riippumatta siitä, missä päin huonetta itse istuu.

Media_Soundwave_Mania_Grey_desktop-scaled copy
Devialet Mania mukauttaa soinnin huoneen mukaan ja tarjoaa 360 asteen stereokokemuksen. Kuva: Devialet

Emme vielä ole testanneet Maniaa, mutta voipi olla, että kun onnistumme saamaan sellaisen toimitukseen, on väri jotain muuta kuin tavallinen valkoinen tai musta.

Lue myös: Devialet Dione – Hifistelijän soundbar

Mania_Docking_Station_2000x2000-scaled copy
Lataustelakka on valinnainen lisävaruste perusväreille, mutta tulee mukana, kun ostaa toisen uusista sävyistä. Kuva: Devialet

Ei ihan mitä kuvittelimme

Devialet lisäsi tiedotustilaisuutensa kalenterikutsuun kryptisia lähikuvia muun muassa jostakin hiekanvärisestä. Pohdimme, josko kuvassa olisi kuulokekotelo. Se olisi ihan loogista, sillä ranskalaisten Gemini-täyslangttomat olivat sellainen menestys, että luulisi mallistoon pian saatavan langattomat vastamelukuulokkeet sankamallinakin. Tällä kertaa julkistettiin kuitenkin vain uusia värejä olemassa olevaan tuotteeseen, parahultaisesti kesäloman kynnyksellä.

11_Devialet_Mania_Sunset_Rose_KV_2000_2000_4-scaled copy
Sunset Rose. Eli vaaleanpunainen. Kuva: Devialet

Devialet Mania Sandstorm ja Sunset Rose: hinta ja saatavuus

Kaksi uutta värivaihtoehtoa, joita Devialet kutsuu nimillä Sandstorm (beige) ja Sunset Rose (vaaleanpunainen), ovat saatavilla nyt. Hinta on 899 € eli tasan satasen kalliimpi kuin perusväreillä mustalla ja valkoisella (799 €), mutta mukana tulee toki 80 euron hintainen lataustelakka, joten hintaero ei ole ihan niin iso. Mallistoon kuuluu myös kullansävyinen Opéra de Paris -malli, joka maksaa latausaseman kanssa 999 €.

Lue lisää: devialet.com

11_Devialet_Mania_Sandstorm_KV_2000_2000_2-scaled copy
Sandstorm eli beige on toinen Manian uutuusväreistä. Kuva: Devialet
Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Ääni & Kuva
Scroll to Top