Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Black Week 2023 – parhaat tv-tarjoukset

Black Weekin aikana ei pidä hämääntyä, mutta fiksu ostaja voi säästää satasia, jopa tuhansia, poimimalla parhaan alennuksen.

/ 22.11.2023 - 14:39
Black Week 2023 – parhaat tv-tarjoukset

Black Week ja Black Friday ovat nykyään vuoden parasta aikaa ostaa uusi televisio. Jos siis on aikeissa hankkia uuden tv:n elokuvia, urheilua tai pelaamista silmällä pitäen, on nyt hyvä hetki tutustua valikoimiin – muutamin varauksin. Kaikki televisiot eivät nimittäin tule samaan aikaan alennukseen. Black Weekin aikana edullisesti myytävät mallit on usein valikoitu huolella hyvissä ajoin etukäteen, katteet laskettu tarkkaan ja varastot täytetty kampanjatuotteilla. Ei siis ole sanottua, että juuri oma suosikkimalli tulisi alennukseen, mutta taattua on kuitenkin se, että osa tällä hetkellä olevista tarjouksista on varsin kiinnostavia ja tutumisen arvoisia. Black Weekista voidaan olla montaa mieltä, mutta moni televisio on nyt halvimmillaan. Kyllä, osa malleista on ollut edullisia aiemminkin ja kallistunut taas välissä. Tämäntyyppiset kampanjat ovat tavallisia suosittujen tuotteiden kohdalla muissakin laitekategorioissa kuin televisioissa, mutta kun tarkistaa hintahistorian ja tietää, mitä etsii, voi oikeasti tehdä hyviä löytöjä.

Lue myös: Uusi tv Black Week -alesta? Lue ensin tämä!

Suosituksen arvoiset televisiot

LB Ääni & Kuva on testannut monet tämän vuoden tv-malleista, ja olemme nyt tarkistaneet testivoittajien ja toimituksen suosittelemien mallien hinnat. Tässä on parhaat tarjoukset, joihin olemme tähän mennessä törmänneet:

(Hinnat näytetään yhteistyössä Hintaopas.fi-sivuston kanssa)

LG OLED C3

2023 LG OLED evo C3 Lifestyle sport PR scaled
LG OLED C3. Kuva: LG

LG:n suositut ja arvostetut C-sarjan OLED-mallit ovat varmasti tänäkin vuonna haetuimpien Black Week -tarjousten joukossa.

Esimerkiksi 65-tuumainen OLED65C3 on halventunut 3 000 eurosta 1 900 euroon, mikä on sille tähän mennessä halvin hinta. Myös monet muut koot myydään nyt reippaalla alennuksella. Esimerkiksi 77-tuumainen on ennätysedullinen 2 500 euroa (suositushinta 4 300 €, aiempi alin hinta 2 600 €).

Lue koko testi: LG OLED C3

(Huom! Lippulaivamalli G3 ei toistaiseksi näytä olevan Black Friday -alennusmyynnissä, mutta kannattaa seurata tilannetta! Toisaalta viime vuoden G2-mallin viimeisiä kappaleita näyttää nyt saavan hyvään hintaan.)

Samsung S90C

S90C 006 Front2 Titan Black scaled
Samsung S90C. Kuva: Samsung

Samsung S90C on parhaita tänä vuonna testaamiamme televisioita, ja nyt se on saatavilla huomattavasti alkuperäistä edullisemmin. 55-tuumainen on viikon parhaita löytöjä tarjoten upeaa kuvanlaatua nyt varsin kohtuulliseen hintaan! Myös 65- ja 77-tuumainen ovat hiukan halvempia kuin ennen.

Lue koko testi: Samsung S90C

Samsung S95C

Samsung Oled DarkTeal Right scaled
Samsung S95C. Kuva: Samsung

Samsungin OLED-huippumalli S95C on highend-luokan suosikkejamme, ja nyt sen voi saada omakseen Black Week -alesta. Edistyksellinen QD-OLED-paneeli ja käytännössä kaikki Samsungin fiksut herkut samassa paketissa: litteä design ja erillinen One Connect -liitäntälaatikko.  55-, 65- ja 77-tuumaiset mallit ovat nyt ennätysedullisia.

Samsung The Frame LS03B (2022)

The Frame 3
Samsung The Frame 2022 (LS03B). Kuva: Samsung

Samsungin taulu-tv on Pohjoismaissa järisyttävän suosittu. Tänä vuonna siitä ei tullut uutta versiota, mutta vuoden 2022 malli on edelleen valikoimissa. The Framen isoimmissa kokovaihtoehdoissa ei nyt nähdä ennätyshintoja, mutta 55-tuumainen TQ55LS03B on todellinen löytö 900 euron hinnallaan.

Samsung Q80C

Samsungin Q80C-sarjasta sen sijaan löytyy isompaakin tarjousmallia. Sarjan suurin, 98-tuumainen – joka pärjäsi testissämme erinomaisesti – on nimittäin tippunut 8 000 eurosta 3 500 euroon. Siinä on euro-tuuma-suhde kohdillaan!

Lue koko testi: Samsung TQ98Q80C

Samsung QN85C

samsung 75 qn85c 4k neo qled smart tv 2023 1
Samsung TQ75QN85C. Kuva: Samsung

Samsungin QN85C-sarja edustaa LCD-malliston premium-luokkaa. Edistyksellinen MiniLED-tekniika, hyvä kirkkaus ja kontrasti tekevät mallista varsin houkuttelevan. Moni koko on nyt tarjouksessa, ja esimerkiksi alkujaan 2 900 euron hinnalla myyty 65-tuumainen on nyt saatavilla 1 400 eurolla.

Lue koko testi: Samsung QN85C

Sony A80L

insitu A80L 65 Large scaled
Sony A80L. (Foto: Sony)

Sonyn arvostettu OLED-malli A80L on Black Week -alessa. Suurin alennus on 77-tuumaisella, – 21 %.

Lue koko testi: Sony A80L

 

TCL MQLED80

C80 lifestyle images 3 scaled
TCL C805/MQLED80. (Foto: TCL)

TCL MQLED80-sarja (sama kuin C805) pärjäsi hetki sitten testissämme hyvin. Moni koko on nyt ennätyshalpa.

Lue koko testi: TCL MQLED80 (75”)

TCL P745 (98″, 85″)

p745 lifestyle images 3
TCL P745. Kuva: TCL

Kiinalainen TCL on niittänyt mainetta edullisilla jättitelevisioillaan. 98-tuumainen 98P745 on nyt saatavilla 2 000 eurolla eli suositushintaan nähden hinta on tippunut puolella. Se on samalla myös halvin näkemämme 98-tuumainen!

Lue myös: TCL:n edullisempi 98-tuumainen pian kaupoissa

Huom! Emme ole vielä testanneet tätä kyseistä mallia, mutta se on teknisesti moni paikoin samanlainen kuin viime vuonna testaamamme 98C735, paitsi ettei tämän vuoden mallissa ole paikallista himmennystä.  

Lue myös: Palkitsimme Vuoden parhaat televisiot

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TCL haastaa Samsung The Framen

LG:n OLED-televisioiden oma faniklubi

Marimekkoa kehyksiin

Vuoden jännittävimmät televisiot

Kaareva 8K-tv 65-tuumaisena - onko näitä pian joka kodissa?

Lisää Hue-valaistuja Samsungin televisioita?

Ääni & Kuva
Scroll to Top