Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Harman Kardon Go + Play

Kotiin ja kotikulmille

Harman Kardonin kannettava kaiutin kulkee ketterästi ulkona mutta kestää katseet myös olohuoneessa.

Julkaistu 26.04.2017 - 14:31
Harman Kardon Go + Play
John Hvidlykke

Harman Kardon Go + Play:n ronski kantokahva tuntuu ihan huutavan, että ”ota minut mukaan!” Pyöristetyn muotonsa ja hillityn ulkoasunsa puolesta kaiutinta kehtaa pitää myös sisustuksen osana.

Ladattava akku tarjoaa kahdeksan tuntia soittoaikaa. Saadakseen mankasta irti täydet 100 watin tehot on kuitenkin liitettävä se virtapiuhalla pistorasiaan. Molemmissa on siis puolensa!

Kuten todettua, hienostunut design luonnehtii Go + Play -soitinta. Kahva jatkaa kaapin puolipyöreää linjaa. Sivut ja edusta on päällystetty kankaalla ja päällispuoli on kumimaista materiaalia. Päältä löytyvät napit Bluetoothille, virran katkaisuun, volyymiin ja soittoon.

Mainos

Etukankaan alta löytyy kaksi 9-cm:n bassoelementtiä ja kaksi 20 mm:n diskanttia. Liitäntöjä on laturille, aux-johdolle ja USB-portti kännykän tai tabletin latausta varten.

Ääni

Go + Play on melko pieni, mikä normaalisti tarkoittaa rajoitteita basson toistolle. Harmanin insinöörit eivät ole moisesta pikkuseikasta välittäneet, vaan he ovat onnistuneet luomaan basson, joka suoriutuu jopa sellaisesta bassokappaleesta kuin ”Limit Your Love” kiitettävästi. Syvimmissä bassoäänissä ei ole ihan niin paljon painetta kuin Beolit 17:ssä.

Optimistinen asenne jatkuu myös keski- ja ylärekistereissä. Go + Play kuulostaa hyvältä ja vakaalta ja volyymiä joutuu kääntämään todella kovalle ennen kuin soundi pahenee. Aivan Boom Blasterin kaltaisia muskeleita ei volyymiin löydy, mutta tavalliseen käyttöön riittävästi.

Go + Play soittaa stereona, mutta efekti jää puolitiehen. Sama heikkous vaivaa monia muitakin testin laitteita, eikä harman Kardon ole edes yrittänyt korjata vikaa ”wide”-toiminnolla.

Johtopäätökset

Harman Kardon Go + Play -mankassa ei ole CD-soitinta eikä radiota. Se soittaa musiikkia vain mobiililaitteesta Bluetoothin avulla. Ja sen se tekee varsin hyvin. Laite ei ole yhtä brutaali kuin Boom Blaster tai Monster Blaster, eikä yhtä sivistynyt kuin Klipsch The One tai Beolit 17. Se on välimallin soitin, joka sopii mainiosti niin sisustukseen kuin piknikillekin (kunhan keli ei ole kovin kostea).

Ääni & Kuva kiteyttää

Vahva ja hyvä basso. Sisäsiisti design. Bluetooth-yhteydelle ei ole aptX-tukea. Ei wifi-tukea. Stereo ei oikein toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Kannettava retrokaiutin

Soiva pokaali

Tässäkö haastaja Sonos Beamille?

Vertailussa edulliset soundbarit

Kotiteatteri kainaloon ja menoksi

Mikä äänikuva!

Ääni & Kuva
Scroll to Top