Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Supra Zero-TX

Eniten vastinetta rahoille

Näin edullisesti ei saa parempia kuulokkeita kuin Supra Zero-TX, kunhan vastamelun puuttuminen ei haittaa.

Julkaistu 03.11.2021 - 05:00
Supra Zero-TX
Geir Gråbein Nordby

IPX4-luokiteltu Supra Zero-TX sietää kevyttä sadetta ja hikoilua. Vain 3,6 grammaa painavat kuulokenapit ovat markkinoiden kevyimpiä. AAC-koodekin ansiosta voi nauttia paremmasta Bluetooth-äänestä sekä Android-puhelimilla että iPhoneilla.

Napit yhdistyvät kännykkään yksinkertaisesti heti, kun ne ottaa kotelosta. USB-C-lataus pakkaa akun nopeammin täyteen kuin mikro-USB, ja akunkesto on oikein hyvä: 5 h kuulokkeista ja kotelosta vielä 25 h.

Lue myös: Supra Nero-TX – Bassokunkku

Mainos

Supra Zero-TX:n äänenlaatu

Zero-TX:n äänestä on vain positiivista sanottavaa. Kaikki kuulostaa mainiolta Billie Eilishin Your Power -kappaleen täyteläisestä kitarasta Lost Causen energiseen bassoon.

Supra Zero-TX SPREAD

Kuva: Sound By SwedenAkustinen musiikki toistuu suuren ja fyysisen basson saattelemana, eikä diskantti ole niin liioitellun terävä kuin Belkin SoundFormilla. Supralla diskantti näyttäytyy toisinaan vetäytyneempänä kuin vaikkapa Sony WF-C500:lla, mikä on annettava anteeksi ihan siitä syystä, että sointi on muutoin niin viihdyttävä ja miellyttävä. Yksinkertaisesti ilmaistuna Supra Zero-TX on loistava kuulokemalli, joka tarjoaa rutkasti vastinetta rahoille.

Karakter
Supra Zero-TX
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Muhkea basso, miellyttävä sointi. Joillakin musiikkityyleillä diskantti soi tummanpuhuvasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top