Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Jabra Elite 3

Melkein kaikki kohdallaan

Jabra Elite 3 -kuulokkeista ei oikeastaan puutu mitään.

Julkaistu 03.11.2021 - 05:00
Jabra Elite 3
Geir Gråbein Nordby

Mitäpä tästä puuttuisi. Ympäristön äänten läpipääsyn ansiosta tiiviiden kuulokenappien ulkoiset äänet kuulee halutessaan, ja sovelluksen GPS-paikannusta voi käyttää kadonneiden kuulokkeiden etsimiseen. Vastamelua ei ole, mutta tässä hintaluokassa sitä ei oikein odotakaan.

Lue myös: Jabra Elite 85t – Vastameluluksusta minikoossa

Elite 3:n akunkesto on luokkansa parhaimpia: 7 h kuulokkeista ja peräti 21 h kotelosta riittää varmasti useimmille. Kuulokkeet kestävät kastumista ja pölyä, mikä tekee niistä soveliaat hiekkarannallekin.

Mainos

Jabra Elite3-L&B scaled

Jabra Elite 3:n äänenlaatu

Jabran kuulokkeet kuulostavat avoimelta ja energiseltä, ja äänikuvan vivahteet tulevat hyvin esiin. Diskantti soi energisesti mutta ei terävästi.

Kitaran kielet näppäilevät muhevasti Billie Eilishin Your Power -balladissa. Klassisessa musiikissa piano soi miellyttävästi ja kontrabasso täyteläisesti. Bassokitara ja -rumpu toistuvat pienemmällä paineella kuin Supra Zero-TX:llä, mutta Jabra on toisaalta tasapainoisempi ja laulu ilmavampaa.

Jabra Elite 3 on luokkansa parhaita kuulokkeita tasapainon ja ilmavuuden suhteen, vaikka ei tarjoakaan äänenlaatua parantavia aptX- tai AAC-koodekkeja. Jabra todistaa, etteivät koodekit ole kaikki kaikessa, vaan rakenteen laadulla pääsee pitkälle.

Basso olisi voinut olla vahvempikin, eikä parin desibelin nosto volyymissa olisi tehnyt pahaa.

jabra-elite-3 lifestyle
Kuva: Jabra

Karakter
Jabra Elite 3
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Neutraali ja luonnollinen äänitasapaino ja vivahteikas sointi. Ympäristön äänet läpipäästävä toiminto ja GPS-paikannus. Vaikuttavan pitkä akunkesto. Basso olisi voinut pirteämpi ja volyymia enemmänkin. Sovelluksen valmisasetukset on merkattu harmaalla, eli niitä ei voi valita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top