Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Feel Nanobuds Air

Premiumista pettymykseksi

Ensivaikutelma Feel Nanobuds Air -kuulokkeista on ihastuttava niiden supertyylikkään kotelon ansiosta. Loppukohtaaminen onkin lähes pelkkää alamäkeä.

Julkaistu 03.11.2021 - 05:00
Feel Nanobuds Air
Geir Gråbein Nordby

Applen AirPodseista selvästi innoittuneet kuulokkeet ovat tutunnäköiset tikkumaisine mikrofoneineen, joskin ne ovat litteämmät ja leveämmät kuin esikuvansa. Kuten AirPodseissa, ei NanoBuds Aireissakaan ole silikonisovitteita, vaan kovaa muovia olevat kuulokenapit työnnetään suoraan korvaan.

Paremman äänensiirron takaamiseksi kuulokkeet tukevat sekä aptX:ää että AAC:tä. Akunkesto – 5 h + 15 h – on varsin kunnioitettava. Kotelo on ihan lukunsa: se mahtuu paremmin taskuun kuin mikään aiemmin testaamani kotelo ja tarjoaa tyylikkään premium-tunnun. Kun kotelon avaa ja ottaa kuulokkeet esiin, on elämys siihen saakka täydellinen.

Nanobuds Air yhdistyy kännykkään leikiten.

Mainos
Feel Nanobuds Air lifestyle
Kuva: Feel

Feel Nanobuds Airin äänenlaatu

Kun laittaa musiikin soimaan, joutuu pettymään. Ääni on ohut kuin mikä! Bassoa ei ole nimeksikään, joten klassisen musiikin ryhdistävät alimmat oktaavit ja popin eloon herättävät rytmit jäävät puuttumaan. Sointi on eloton riippumatta siitä, mikä genre kuulokkeista soi.

Ääni on kuitenkin puheen suhteen puhdas, joten puheluissa kuulokkeet pärjäävät hyvin. Suurin syy basson latteuteen eli tiivistävien silikonisovitteiden puuttuminen on kääntöpuolena hyvä asia siinä mielessä, että kuulokkeita voi pitää pitkään korvissa ilman, että ne alkavat tuntua epämukavilta. Ja koska kuulokkeet eivät istu niin tiiviisti, että ulkopuoliset äänet sulkeutuisivat pois, ei tarvetta äänet läpipäästävälle toiminnolle ole. Vastamelu olisi kuitenkin ollut ehkä hyvä lisä, jotta kaikkea ei ulkopuolen hälyä ei tarvitsisi koko ajan kuulla.

 

Karakter
Feel Nanobuds Air
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaunis, pyöreälinjainen ja erittäin kompakti kotelo, joka on juuri sopivan painoinen ja tuntuu premium-tuotteelta. Hyvät äänikoodekit ja USB-C. Puhdas ääni laulun ja puheen suhteen. Liian ohut ääni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Laatulangattomat kesäksi

Parasta ääntä metsästämässä

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Ääni & Kuva
Scroll to Top