Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: SteelSeries Rival 310

Arkinen ahertaja

SteelSeriesin hiiri on pelaajille, jotka eivät kaipaa koristeellisia ekstraherkkuja laitteisiinsa – eihän niillä pelejä voiteta.

Julkaistu 24.02.2018 - 11:34
SteelSeries Rival 310
John Hvidlykke

Tanskalainen SteelSeries on pelivarustemarkkinoiden suosituimpia valmistajia. Se sponsoroi Evil Geniuses – e-urheilujoukkuetta, joka on paitsi voittanut miljoonien dollareiden palkintoja varusteidensa avulla, myös osallistunut uusien tuotteiden kehittelyyn.

Olemme testanneet useita SteelSeriesin kuulokkeita, ja brändi tekee myös MSi:n kannettavien näppäimistöt. Hiiriäkin toki löytyy. Uusimman nimi on Rival 310.

Vaivaisella 88 gramman painollaan Rival 310 on testin kevyin. Se on oikean käden hiiri, jonka muotoilu on pehmeää, toisin kuin monissa ergonomisissa hiirissä. Sivut ja ohjauspyörä on päällystetty silikonikumilla, josta saa hyvän otteen. Sensorin luvataan olevan kaikkien aikojen tarkin, ja kieltämättä se on erittäin tarkka.

Mainos

Ohjauspyörä ja logo ovat valaistuja, ja SteelSeries Engine -ohjelmasta voi valita värin. Ohjelmalla voi tehdä paljon muutakin: nappien toimintoja voi muuttaa ja sinne voi tallentaa makroja, jotka käynnistyvät napinpainalluksella. Edistyneet pelaajat voivat hienosäätää hiiren herkkyyttä ja liikkeenkorjausta.

Johtopäätökset

SteelSeries Rival 310 on niin järkevä, että se on tylsää. Harkittujen yksityiskohtiensa ansiosta se kuitenkin toimii erinomaisesti pelin tuoksinassa. Hiiri pysyy hyvin kädessä vaikka 35-asteisessa Assembly-hallissa. Napit on sijoitettu fiksusti. Jos omistaa saman valmistajan muita laitteita, voi erinomaisella SteelSeries Engine -ohjelmalla hallita niitä kaikkia. Mahdollisuus käyttää sovelluksia ohjelman sisällä on fiksu lisä. Plussana myös Rival 310:n melko edullinen hinta.

Ääni & Kuva kiteyttää

Ergonominen, kestävä päällys sivuilla ja pyörässä. Hyvä ohjelmisto. Ei yhtä viihdyttävä kuin monien kilpailijoiden hiiret. Tämä on työmyyrä, ei hauskuuttaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nyt on nopea netti!

Mainio työkone kohtuuhintaan

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Ääni & Kuva
Scroll to Top