Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Kingston HyperX Pulsefire FPS

Tosi minimalisti

HyperX on skipannut useimmat ominaisuudet, joten lopputulos on varsin riisuttu.

Julkaistu 24.02.2018 - 12:01
Kingston HyperX Pulsefire FPS
John Hvidlykke

HyperX on muistivalmistaja Kingstonin peliosasto. He aloittivat nopealla RAM-muistilla mutta ovat laajentaneet sittemmin pelilaitteisiin, kuten erinomaisiin kuulokkeisiin.

Hiiriäkin tekevät. Uusin malli on HyperX Pulsefire FPS, ja muiden HyperX-tuotteiden tapaan kouluesimerkki minimalismista. Ergonominen hiiri ja simppeli muotoilu. Kuusi nappia, yksi ohjauspyörä. Siinä kaikki. Ei RGB-värejä, pelkkä logon punainen valo ja ohjauspyörä. Toisaalta sivut ja pyörä on päällystetty kestävällä kumilla ja vasen/oikea-napeissa on laadukkaat Omronin kytkimet. Kingston on säästänyt, mutta ei tärkeissä paikoissa.

Ohjelmisto kuuluu säästöjen piiriin. Tuntien hienosäätämisen sijaan hiiri vain tökätään USB-porttiin ja aletaan pelaamaan. Selkeää!

Mainos

Resoluutio ja nopeus eivät yllä lähellekään kilpailijoiden hulluja lukuja, mutta kuulostavat täysin järkeviltä: 3 200 DPI ja 130 tuumaa sekunnissa. Kukaan ei tarvitse 12 000 DPI:n resoluutiota, ja jos reson vahingossa säätäisi niin korkealle, tulisi hiirestä mahdoton ohjattava. Nopeus taas on eri juttu. Kun pelissä kääntyy kulman taakse ja yrittää tähdätä vihollista, huomaa, että hiiren hallinta ei ole yhtä hyvin hallussa kuin joillakin muilla testihiirillä. Mutta nämä ovat pikkuasioita, ja olemme aikoja sitten ohittaneet tälläkin hiirellä vauhtitason, jolla toimistohiiri saisi sydärin.

Johtopäätökset

HyperX Pulsefire FPS on mukavaa vaihtelua asevarusteluun nappien määrästä, vaikuttavimmista spekseistä ja yliopistotutkinnon vaativista ohjelmistoista. Näpräilyn sijaan se on yksinkertainen ja luotettava kuin Kalashnikov. Lisäetuna on hiiren edullinen hinta, vaikka hintaerot ovatkin tässä testissä hyvin pienet. Ja hiiri on ylipäätään ostoslistan edullisin pelilaite.

Ääni & Kuva kiteyttää

Testin edullisin. Ei turhia ominaisuuksia. Paljossa on säästetty. Hitain sensori.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Elämyksellisin pelinäyttö?

OLED-pelinäytöissä vihdoinkin valinnanvaraa

Ääni & Kuva
Scroll to Top