Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Logitech G903 Wireless

Ylettömän ylellinen scifihiiri

Logitechin huippuhiiri pystyy mihin vain, ja se näkyy myös hinnassa.

Julkaistu 24.02.2018 - 11:40
Logitech G903 Wireless
John Hvidlykke

Logitech on tehnyt hiiriä pidempään kuin yksikään muu yhä elossa oleva valmistaja. G903 on heidän huippumallinsa pelihiiristä, ja todellinen yllätys!

Ensinnäkin G903 on testin ainoa langaton hiiri. Koska sekä Bluetooth että Logitechin oma standardiadapteri ovat liian hitaita pelaamiseen, tulee hiiren mukana ”Lightspeed”-USB-adapteri. Johtoa suosiville sellainenkin löytyy. Painoa voi säätää 10 gramman lisäpainoilla, ja peukalonapit voi vaihtaa toiselle sivulle, jolloin hiiri sopii vasenkätisille!

G903:n kapea ja pitkulainen ulkomuoto tuo mieleen scifi-elokuvan rekvisiitan.

Mainos

Ergonomia on hyvä ja päänapit ovat kevyet ja toimivat salamannopeasti. Pyörän päällä olevan lisänapin vuoksi voi olla vaikea löytää oikeaa nappia pelin tuoksinassa. Tarkkuus on huippuluokkaa.

Hiiren asetuksia hienosäädetään Logitech Gaming Software -sovelluksesta. Tekstin koko ei ikävä kyllä vastaa näytön resoluutiota, joten Full HD -näyttö näyttääkin lukukelvottomalta 13-tuumaisella 3K-näytöllä. Ja koska sovellus on kiinnitetty aloitusnäyttöön, ei sitä saa vedettyä suuremmalle näytölle, jos käytössä on useampia ruutuja.

Johtopäätökset

Logitech G903 on luksushiiri Rolls Royce -hintaluokassa. Ominaisuuksien ja säätömahdollisuuksien määrä on hengästyttävä. Hiiren mukana tulee hiirimatto, joka lataa hiirtä ja tuo hiiren käyttöön uudenlaisen langattoman vapauden. Toisaalta G903 maksaa enemmän kuin sen kaksi lähintä kilpailijaa yhteensä, tarjoamatta kuitenkaan pelaamiseen mitään lisäominaisuuksia. Tarkkaa ja nopeaa pelihiirtä kaipaava oikeakätinen pelaaja löytää edullisempiakin vaihtoehtoja.

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs design. Erittäin tarkka. Langaton. Langaton lataus. Yhden G903:n hinnalla saa monta hyvää tavallista pelihiirtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Saisiko olla ekstranäyttö?

Nyt on nopea netti!

Mainio työkone kohtuuhintaan

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Ääni & Kuva
Scroll to Top