Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: HP Omen Mouse 600

Nopea napsuttelija

HP:n pelihiiri on mielettömän nopea muttei tarjoa juuri muuta.

Julkaistu 24.02.2018 - 11:53
HP Omen Mouse 600
John Hvidlykke

HP haluaa palan pelikakusta ja heidän Omen-sarja onkin tuottanut markkinoille menestyneitä ja kohtuuhintaisia tietokoneita. Sarjalla pitää tietenkin olla myös lisävarusteita.

HP Omen Mouse 600 on klassisen näköinen pelihiiri: hiilenmusta, ronski ja samalla ergonominen muotoilu, ohjauspyörä ja valaistu logo. Kuten useimmat hiiret, se sopii vain oikeaan käteen. Se istuu kuitenkin käteen mukavasti.

Nappeja löytyy tavanomaiset kuusi (oikea/vasen, eteen/taaksepäin ja DPI-kytkin ja yksi pyörän alla). Johto on kiinteä ja päällystetty kankaalla estämään johtospagettisotkua.

Mainos

DPI-resoluutiota voi säätää 12 portaan verran, ja valo vaihtaa väriä yhtä monessa sävyssä. Ei ehkä jännittävintä, mitä RGB-väreillä voi tehdä, mutta käytännöllistä. Korkein resoluutio on 12 000 DPI, mitä voi käyttää vain markkinointikikkana.

Ohjelmistoa ei ole, joten valoja ei voi ohjelmoida eikä erityisiä peliominaisuuksiakaan ole.

HP ei ilmoita hiiren skannausnopeutta, mutta ohjaus ei suju yhtä terävästi kuin esimerkiksi Logitechillä. Useimmille se kuitenkin riittää. Hiiren napit ovat HP:ssä onnistuneet: ne reagoivat todella nopeasti, ja peleissä, joissa ampumis- tai lyöntinopeus on tärkeää, se on todellinen etu.

Johtopäätökset

HP Omen Mouse 600 on pelihiiri, joka tarjoaa kaiken tarvittavan riittävällä laadulla. Oikeastaan kaikilla kilpailijoilla on kuitenkin tarjota enemmän samalla rahalla tai edullisemminkin, joten on vaikea keksiä syytä valita Omen Mouse 600.

Ääni & Kuva kiteyttää

Siisti ulkonäkö. Hyvä ergonomia. Napit ovat testin nopeimpien joukossa. Ei ohjelmistoa, vain 12 väriä. Useimmat hiiret tarjoavat enemmän vastinetta samalla rahalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Pelikannettavat kohtuubudjetilla

Mesh-reititin seinälle

Voitto kouraan

Loistava lähietäisyydeltä

Elämyksellisin pelinäyttö?

OLED-pelinäytöissä vihdoinkin valinnanvaraa

Ääni & Kuva
Scroll to Top