Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: HyperX Cloud III Wireless

Yksinkertainen, mutta riittävä

HyperX Cloud III Wireless 7.1 muistuttaa edeltäjiään.

Julkaistu 04.04.2024 - 10:00
HyperX Cloud III Wireless
John Hvidlykke

HyperX, joka kuuluu nykyään HP:n omistukseen, on maailman suurimpia pelikuulokevalmistajia ja esiintynyt uskollisesti testeissämme.

HyperX Cloud III Wireless on pitkään jatkuneen Cloud-sarjan uusi malli. Testasimme sen edeltäjän, Cloud II Wirelessin, vuonna 2021.

HyperX Cloud III Wireless etail KF 7 square
Kuva: HyperX

Muotoilu on entistäkin hillitympää. Sanka on pehmustettu pehmeällä tekonahalla, ja kirkkaanpunaiset tikkaukset ja yksityiskohdat on poistettu. Kuppia pitelevät metalliset kiinnikkeet ovat kuitenkin yhä HyperX:lle ominaiset metallinpunaiset. Halukkaille on kyllä tarjolla myös kokomusta versio.

Mainos

Kuulokkeet istuvat miellyttävästi ja kuulokekupit on pehmustettu paksusti. Sanka oli oman päähäni juuri ja juuri riittävä, joten jos on iso pää (kooltaan yli 62), on Cloud III Wireless todennäköisesti liian pieni.

Kuulokkeet toimivat ainoastaan langattomasti ja ainoastaan mukana tulevan USB-C-dongelin avulla. Kuulokekupeista voi säätää vain volyymia, hiljentää mikrofonin tai laittaa kuulokkeet päälle tai pois. Mikrofoni on melko lyhyt ja irrotettava. Kuulokkeiden mukana tulee kotelo, joka ei ole voinut lisätä valmistuskustannuksia kovin merkittävästi.

Hyvin piilotettu ohjelmisto

HyperX-ohjelmiston nimi on Ngenuity, mutta sitä ei ole ihan helppo löytää: Cloud III Wirelessin tuotesivulla sitä ei mainita sanallakaan. Hakutoiminnolla ohjelmisto löytyi sivustolta, ja vaikka linkki johti ensin rikkinäiseen betaversioon, onnistuin lopulta löytämään oikean version täältä.

Onnahtelevan käyttöönoton jälkeen raskas työ palkittiin paremmalla audiokoodekilla, sillä kuulokkeet tukevat nyt DTX Headphone:X:ää. Samalla varoitettiin, että viive voi tämän vuoksi kasvaa, ja että ajurin voisi siksi poistaa!

HyperX Cloud III Wireless Black 77Z45AA main 1
HyperX Cloud III Wireless on saatavana myös kokomustana. Kuva: HyperX

Loppujen lopuksi HyperX Cloud III Wirelessin ääni oli aivan hyvä ja toimiva. Basso on melko vahva ja koko taajuusalue toistuu melko tasapainoisesti. HyperX ei ole hifimalli, mutta se ei toki ole tarkoituskaan. DTX Headphone:X ei erotu oikein hyvässä eikä pahassa. Sitä ei oikeastaan kuule lainkaan.

Yhteenveto

HyperX Cloud III Wireless on jatkumoa HyperX:n pitkälle perinteelle. Kuulokkeet ovat testin halvimpia ja tarjoaa ihan hyvää suorituskykyä. Hinta ja laatu ovat tasapainossa. Ääni on hyvä mutta ei sen enempää. Vaikuttaa siltä, että HP on vähän hukassa Ngenuity-ohjelmiston kanssa.

 

Karakter
HyperX Cloud III Wireless
Premium

Ääni & Kuva kiteyttää

Pelikuulokkeet hyvään hintaan ja ilman ylimääräisiä hienouksia. Hyvä ääni. Surround ei vakuuta. Perustason ohjelmisto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Hyvä vastamelu, mutta sointi on pettymys

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Ääni & Kuva
Scroll to Top