Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Svive Kerberos

Vaikeaa on

Svive ei maksa järin paljoa, mutta kun niitä on kokeillut, tuntuu sekin liialta.

Julkaistu 04.12.2019 - 09:12
Svive Kerberos
John Hvidlykke

Svive on meille uusi tuttavuus, mutta pakkauksessa mainostetaan kuulokkeiden olevan pelaajien kehittämät, testaamat ja hyväksymät, ja niiden jopa olevan uuden peliajan alku – lupukset nostavat meissä aikamoiset odotukset!

Svive Kerberos on johdollinen over-ear-kuulokemalli. Mattamustat muovikupit ovat suuret ja ne on kiinnitetty alumiinikannakkeilla. Panta ja tyynyt on päällystetty tekonahalla eli muovilla. Tekonahkaa käytetään monissa kuulokkeissa, mutta tässä materiaali tuntuu jotenkin erityisen muoviselta.

Kerberos istuu päähän miellyttävän tuntuisesti ja vaimentaa ympäristön äänet mukavasti. Kaikki tarvittavat johdot tulevat pakkauksen mukana, ja lisäksi settiin kuuluu lisäjohto, jossa on kaukosäädin, joten kuulokkeita voi käyttää kännykän kaiuttimena, jos puhelimessa on liitäntä äänen ulostulolle.

Mainos

Pelikuulokkeiden ei välttämättä tarvitse olla hienoa hifiä, ja Svive Kerberos kuulostaa ihan hyvältä. Basso ei ole kovin matala tai vakaa, mutta räjähdykset kumisevat melko kivasti. Keskirekisteri erottuu hyvin joskaan ei yhtä hyvin kuin saman luokan Logitechin ja Steelseriesin edustajilla. Diskantti on vaimea ja suttuinen.

Johtopäätökset

Svive Kerberoksen kutsuminen uuden ajan aluksi on aikamoista liioittelua. Sanoisin, että malli on yksi vaihtoehto muiden halpiskuulokkeiden joukossa. Hinta on edullinen ja sen huomaa. Jos pelailee pari tuntia kuukaudessa, voi tämä taso olla aivan riittävä, mutta maksamalla parikymppiä enemmän pääsee jo paljon pidemmälle.

Karakter
Svive Kerberos

Ääni & Kuva kiteyttää

Halpa. Melko mukavat päässä. Laatu on huono ja ääni suttuinen. Hinta on liian korkea suhteessa laatuun.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top