TESTISSÄ : Svive Kerberos

Vaikeaa on

Svive ei maksa järin paljoa, mutta kun niitä on kokeillut, tuntuu sekin liialta.

 itemprop
Svive Kerberos

Ääni & Kuva kiteyttää

Halpa. Melko mukavat päässä.
Laatu on huono ja ääni suttuinen. Hinta on liian korkea suhteessa laatuun.
Alusta: Alla

Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementit: 50 mm

Taajuusalue: 50–18 000 Hz

Liitännät: minijakki, 2 x stereo-minijakki

Lataus/akunkesto –

Valot: –

Verkkosivut: svive.gg

Hinta: 75 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: 75 €

Svive on meille uusi tuttavuus, mutta pakkauksessa mainostetaan kuulokkeiden olevan pelaajien kehittämät, testaamat ja hyväksymät, ja niiden jopa olevan uuden peliajan alku – lupukset nostavat meissä aikamoiset odotukset!

Svive Kerberos on johdollinen over-ear-kuulokemalli. Mattamustat muovikupit ovat suuret ja ne on kiinnitetty alumiinikannakkeilla. Panta ja tyynyt on päällystetty tekonahalla eli muovilla. Tekonahkaa käytetään monissa kuulokkeissa, mutta tässä materiaali tuntuu jotenkin erityisen muoviselta.

Kerberos istuu päähän miellyttävän tuntuisesti ja vaimentaa ympäristön äänet mukavasti. Kaikki tarvittavat johdot tulevat pakkauksen mukana, ja lisäksi settiin kuuluu lisäjohto, jossa on kaukosäädin, joten kuulokkeita voi käyttää kännykän kaiuttimena, jos puhelimessa on liitäntä äänen ulostulolle.

Pelikuulokkeiden ei välttämättä tarvitse olla hienoa hifiä, ja Svive Kerberos kuulostaa ihan hyvältä. Basso ei ole kovin matala tai vakaa, mutta räjähdykset kumisevat melko kivasti. Keskirekisteri erottuu hyvin joskaan ei yhtä hyvin kuin saman luokan Logitechin ja Steelseriesin edustajilla. Diskantti on vaimea ja suttuinen.

Johtopäätökset

Svive Kerberoksen kutsuminen uuden ajan aluksi on aikamoista liioittelua. Sanoisin, että malli on yksi vaihtoehto muiden halpiskuulokkeiden joukossa. Hinta on edullinen ja sen huomaa. Jos pelailee pari tuntia kuukaudessa, voi tämä taso olla aivan riittävä, mutta maksamalla parikymppiä enemmän pääsee jo paljon pidemmälle.

Lisää
Keskustelu

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös