TESTISSÄ : Razer Kraken Ultimate

Pelikuulokkeiden pehmeä syleily

Razerin uutuuskuulokkeet vetoavat lämpimällä ja isolla soundillaan.

Razer Kraken Ultimate

Ääni & Kuva kiteyttää

Lämmin soundi. Tyylikäs ulkonäkö. Mikrofonissa aktiivinen vastamelu.
Ei langatonta tai analogista liitäntää. THX Spatial Audio on pikemminkin hauska kuin tarpeellinen.
Alusta: PC

Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementit: 50 mm

Taajuusalue: 20–20 000 Hz

Liitännät: USB

Akunkesto: 20 h

Valot: RGB

Verkkosivut: razer.com

Hinta: 149 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Razer Kraken Ultimate on uusin tulokas keskihintaisten pelikuulokkeiden sarjaan ja noudattaa taattua Razer-tyyliä: kupit ovat isot ja pyöreät ja panta päällystetty paksulla tekonahalla ulkoa ja kankaalla sisäpinnalta. Suuret kuulokkeet ovat mukavat kuin pehmeä nahkasohva. Jättimäiset kupit on täytetty jäähdytysgeelillä. Kaikki on tietysti mustaa, paitsi kuppien RGB-valoilla koristellut logot.

Mikrofoni ja USB-johto ovat kiinteät, ja kuulokkeisiin käy pelkkä USB-johto – tavallinen kuulokepiuha ei siis sovi. Mikrofonin varren voi työntää kuppiin piiloon, ja siinä on aktiivinen vastamelu.

Ääni vastaa ulkonäköä: soundi on iso ja lämmin, ja basso pyöreä ja mukaansa tempaava. Razer Synapse -ohjelmassa basso on säädetty neutraaliksi. Jos valitsee jonkin valmiista asetuksista saa äänen varmasti makuunsa sopivaksi. Pelit eivät kuitenkaan vaadi hifiä vaan elämyksiä, ja raskas basso saa rinnalleen erottuvan diskantin ja näiden kahden väliin hiukan hukkuvan keskirekisterin. Muiden pelaajien puhe ei silti puuroudu, mutta se ei vain erotu niin kirkkaana.

Razer Kraken Ultimaten kanssa voi käyttää THX Spatial Audiota, kun kuulokkeita käyttää yhdessä Razer Synapsen kanssa. Surroundäänen kanssa efekti on hieno, mutta stereoääneen se tuottaa kolkkoa tilantuntua.

Johtopäätökset

Premium-luokassa kisa on kovaa, ja ostaja voi valita sekä langattoman että analogisen liitäntävaihtoehdon maksamalla kuulokkeista hieman enemmän. Razerin ääni on iso ja lämpöinen yhtä isoissa kupeissa, ja kohderyhmänä on selvästi merkin uskolliset pelaajafanit. Kuulokkeet ovat onnistuneet: tuntuu kuin pääsisi pakoon pahaa maailmaa niiden pehmeään syleilyyn.

<
>
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös