Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Razer Kraken Ultimate

Pelikuulokkeiden pehmeä syleily

Razerin uutuuskuulokkeet vetoavat lämpimällä ja isolla soundillaan.

Julkaistu 04.12.2019 - 19:13
Razer Kraken Ultimate
John Hvidlykke

Razer Kraken Ultimate on uusin tulokas keskihintaisten pelikuulokkeiden sarjaan ja noudattaa taattua Razer-tyyliä: kupit ovat isot ja pyöreät ja panta päällystetty paksulla tekonahalla ulkoa ja kankaalla sisäpinnalta. Suuret kuulokkeet ovat mukavat kuin pehmeä nahkasohva. Jättimäiset kupit on täytetty jäähdytysgeelillä. Kaikki on tietysti mustaa, paitsi kuppien RGB-valoilla koristellut logot.

Mikrofoni ja USB-johto ovat kiinteät, ja kuulokkeisiin käy pelkkä USB-johto – tavallinen kuulokepiuha ei siis sovi. Mikrofonin varren voi työntää kuppiin piiloon, ja siinä on aktiivinen vastamelu.

Ääni vastaa ulkonäköä: soundi on iso ja lämmin, ja basso pyöreä ja mukaansa tempaava. Razer Synapse -ohjelmassa basso on säädetty neutraaliksi. Jos valitsee jonkin valmiista asetuksista saa äänen varmasti makuunsa sopivaksi. Pelit eivät kuitenkaan vaadi hifiä vaan elämyksiä, ja raskas basso saa rinnalleen erottuvan diskantin ja näiden kahden väliin hiukan hukkuvan keskirekisterin. Muiden pelaajien puhe ei silti puuroudu, mutta se ei vain erotu niin kirkkaana.

Mainos

Razer Kraken Ultimaten kanssa voi käyttää THX Spatial Audiota, kun kuulokkeita käyttää yhdessä Razer Synapsen kanssa. Surroundäänen kanssa efekti on hieno, mutta stereoääneen se tuottaa kolkkoa tilantuntua.

Johtopäätökset

Premium-luokassa kisa on kovaa, ja ostaja voi valita sekä langattoman että analogisen liitäntävaihtoehdon maksamalla kuulokkeista hieman enemmän. Razerin ääni on iso ja lämpöinen yhtä isoissa kupeissa, ja kohderyhmänä on selvästi merkin uskolliset pelaajafanit. Kuulokkeet ovat onnistuneet: tuntuu kuin pääsisi pakoon pahaa maailmaa niiden pehmeään syleilyyn.

Razer Kraken Ultimate 2019 Lifestyle 1 w Chroma Logo 65448 Razer Kraken Ultimate 2019 Lifestyle 2 65449 RZR Kraken Ultimate Render Multi Color 2019 65450 Kraken Ultimate 2019 Render 1 65451 Kraken Ultimate 2019 Render 3 65452 Kraken Ultimate 2019 Render 4 65453 Kraken Ultimate 2019 Render 6 65454 Kraken Ultimate WEB 65455
<
>
Karakter
Razer Kraken Ultimate

Ääni & Kuva kiteyttää

Lämmin soundi. Tyylikäs ulkonäkö. Mikrofonissa aktiivinen vastamelu. Ei langatonta tai analogista liitäntää. THX Spatial Audio on pikemminkin hauska kuin tarpeellinen.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Vastamelua ja vähän ekstraa

Neljä kuulokevaihtoehtoa työpäiviin

Voittamaton yhdistelmä?

Viisi voittajaa

Basic-kuulokkeet premium-hintaan

Parhaat budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top