Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video
L&B Home Joulukalenteri 11OSALLISTU

TESTISSÄ: Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

Hifi-ääntä luksussetissä

Corsairin aikuismalli on hieno kuin luksusauto.

Julkaistu 04.12.2019 - 09:27
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE
John Hvidlykke

Corsair tunnetaan pelitarvikevalmistajana, mutta Virtuoso RGB Wireless SE nostaa tasoa pykälän odotettua korkeammalle. Panta ja kannakkeet ovat tukevaa harjattua alumiinia. Panta on päällystetty pehmeällä tekonahalla, samoin kuin paksut ja supermukavat tyynyt. Kuulokkeiden mukana tulee suuri kantopussukka. Irrotettavat johdot ovat kangaspäällysteiset, joten ne eivät sotkeennu helposti.

Onneksi hyvä vaikutelma jatkuu, kun kuulokkeet pukee päähän. Vaikka kupeissa olevissa logoissa onkin RGB-valot, on selvää, että tämä malli on suunnattu aikuisille.

Virtuoso RGB Wireless SE on luonnollisestikin langaton malli (myös USB-adapteri on hyvin tyylikäs), mutta mallia voi käyttää myös johdon kanssa – sekä analogisen että digitaalisen, kiitos kuulokkeiden sisäänrakennetun DA-muuntimen.

Mainos

Corsairin pakkauksessa lukee ”High-Fidelity Gaming Headset” – ja mainospuhe pitää paikkansa! Useammassakin testin mallissa äänenlaatu lähentelee ”siviilikuulokkeita”, mutta harva on niin onnistunut kuin Corsair.

iCue-ohjelmalla säädetään valoja, päivitetään laiteohjelmisto ja siloitetaan taajuusvastetta – tosin sille on tarvetta vain mikäli puhdas soundi ei miellytä.

Johtopäätökset

Corsair on tehnyt parhaansa Virtuoso-headsetin kanssa. Niiden asettaminen päähän tuntuu siltä kuin pujahtaisi Bemarin nahkasyleilyyn. Luksusfiilis jatkuu käytössä: äänenlaatu on poikkeuksellisen hyvä ja ominaisuuksia on kosolti. Jos haluaa pelikuulokkeiltaan viileää ulkonäköä, ei Virtuoso ehkä ole oikea valinta. Jos taas ylellinen tyyli ja laatu ovat oma juttu, ei tällä rahalla parempaa saa.

Karakter
Corsair Virtuoso RGB Wireless SE

Ääni & Kuva kiteyttää

Langaton yhteys. Todella mukavat päässä. Erinomainen äänenlaatu. Vain aikuisille: kuulokkeet eivät ole katu-uskottavan coolit. Tyyliä on kuitenkin rutkasti.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Kivuttomasti istuvat treenikuulokkeet

Kuulokkeet kosketusnäytöllä

Palataan arkeen - napit korviin ja menoksi!

Ääni & Kuva
Scroll to Top