TESTISSÄ : Sennheiser GSP 370

Kotipesällä

Sennheiserin langattomat kuulokkeet sopivat erinomaisesti myös pelaamiseen.

Sennheiser GSP 370

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen äänenlaatu ja ennätyshyvä akunkesto. Käyttö onnistuu langattomasti tai USB-johdon kanssa.
Joka kaipaa valoja tai jyliseviä räjähdyksiä, saa jatkaa etsintöjä.
Alusta: PC, Mac, PS4

Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementit: 50 mm

Taajuusalue: 20–20 000 Hz

Liitännät: Langaton (USB-adapteri)

Akunkesto: 100 h

Valot: –

Verkkosivut: sennheiser.com

Hinta: 190 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: 190 €

Monen muun perinteisen valmistajan tapaan Sennheiser on hypännyt pelikuulokemarkkinoille melko myöhään. Olemme testanneet aiemmin Sennheiserin GSP 600, ja nyt testattava GSP 370 on saman hintaluokan ensimmäinen langaton pelikuulokemalli valmistajalta.

Sennheiser GSP 370 on äärettömän hillitty. Kaikki osat ovat samaa metallinharmaata muovia. Mikrofoni on kiinnitetty vankkaan varteen. Akunkesto on ennätykselliset 100 tuntia! Bluetoothille ei ole tukea, eikä analogista liitäntääkään löydy. Tämä malli toimii vain kotipelailuun.

Sennheiser Gaming Suite -ohjelmalla voi päivittää kuulokkeiden ja USB-lähettimen ohjelmistot. Neutraalin asetuksen lisäksi ohjelmasta löytyvät ääniasetukset elokuville, musiikille ja e-urheilulle. Omaa asetusta ei voi kuitenkaan luoda, eikä virtuaalista 7.1-ääntä löydy. Valoja tai muita pelaajan viihdykkeitä ei myöskään ole tarjolla.

Äänenlaatu on erinomainen sekä kuulokkeissa että mikrofonissa. Puhe ja ääniefektit erottuvat selkeästi. Samoin musiikki, joka toistuu neutraalina ylemmän bassorekisterin hienoista korostumista lukuun ottamatta – se tuo mukavaa lämpöä soundiin. Muutoin neutraali Flat-asetus toimii parhaiten; Film ja Music nostavat basson epäluonnollisen kovalle madaltaen keskirekisteriä, jolloin sekä leffat että musiikki kuulostavat tummilta ja suljetuilta. E-urheilu-asetuksella diskanttia on korotettu, jotta pienet yksityiskohdat erottuisivat, mikä toimii ihan hyvin.

Johtopäätökset

Sennheiser GSP 370 on hyvänkuuloinen ja tyylikäs langaton headset, jonka laatu vastaa hintaa. Samassa hintaluokassa on ylellisempiä ja mukavampiakin malleja, mutta jos arvostaa neutraalia soundia, eivät muu yllä Sennheiserin tasolle. Plussaa myös ällistyttävästä akunkestosta.

picture1
<
>
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös