TESTISSÄ : HP Omen Mindframe Prime

Pidä pää kylmänä

Jos hikoilu on ongelma, on HP:lla ratkaisu: kuulokkeet sisäänrakennetulla viilennyksellä!

HP Omen Mindframe Prime

Ääni & Kuva kiteyttää

Viilennys. Todella hyvä ääni. Futuristinen design.
Viilennys ei toisaalta ole kaikkien mieleen. Vain USB-liitäntä. Heppoisen tuntuiset.
Alusta: PC, Mac

Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementit: 40 mm

Taajuusalue: 15–20 000 Hz

Liitännät: USB

Akunkesto: –

Valot: Punainen

Verkkosivut: hp.com

Hinta: 199 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: 199 €

Omen Mindframe Prime on HP:n tähän mennessä kallein headset. Isoissa kuulokkeissa on scifi-fiilis, mutta kaikki on muovia, joten kuulokkeiden laatu huolettaa: kestävätkö ne kuljetuksen laneihin vai hajoavatko matkalla?

Kun pelaa pitkään, muodostuu lämpö ongelmaksi. Tähän HP on kehittänyt radikaalin ratkaisun: tyynyjä ei ole vain tyydytty suunnittelemaan lämpöä estäviksi, vaan kupit on varustettu sisäänrakennetuilla jääkaapeilla! Elementin edessä oleva verkko on metallia, ja sitä jäähdyttää peltier-elementti, eli samanlainen, joilla retkijääkaapit toimivat.

Jäähdytys toimii, mutta en ole vakuuttunut sen hyödyistä. Ehkä se sopii paremmin kesäpelaamiseen, tai ehkäpä se tuntuu mukavammalta ihmisistä, joiden korvat eivät hörötä niin paljon. Minusta kylmäverkko korvia vasten ei tuntunut kivalta, joten voin vain suositella kokeilemaan ilmiötä itse ennen ostopäätöstä.

Äänenlaadun suhteen HP jakanee vähemmän mielipiteitä. Soundi on avoin ja puhdas ja lähes samaa luokkaa kuin Audio-Technican ATH-G1. Moni varmaan nauttii basson tuomasta lisälämmöstä. Mikrofoni on hyvä muttei erityinen. Ohuesta vaahtomuovista valmistettu tuulisuojus hukkuu alta aikayksikön.

Johtopäätökset

Aktiivinen jäähdytys on ominaisuus, jota muilla kuin HP Omen Mindframe Primella ei ole. Jos korvat tuppaavat hikoilemaan pelatessa, voi viilentävä kuulokemalli olla oikein virkistävä. Marraskuisena testipäivänä en itse nauttinut siitä. Jäähdytys käyttää tietokoneen virtaa, joten kuulokkeet toimivat vain USB-johdon kanssa – ei siis langatonta- tai plugiliitäntää. Äänenlaatu on todella hyvä ja soundin ominaispiirteet auttavat hahmottamaan taistelukenttää. Yleisesti ottaen moni muu tarjoaa parempaa vastinetta rahoille.

picture1
<
>
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös