Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: HP Omen Mindframe Prime

Pidä pää kylmänä

Jos hikoilu on ongelma, on HP:lla ratkaisu: kuulokkeet sisäänrakennetulla viilennyksellä!

Julkaistu 04.12.2019 - 19:04
HP Omen Mindframe Prime
John Hvidlykke

Omen Mindframe Prime on HP:n tähän mennessä kallein headset. Isoissa kuulokkeissa on scifi-fiilis, mutta kaikki on muovia, joten kuulokkeiden laatu huolettaa: kestävätkö ne kuljetuksen laneihin vai hajoavatko matkalla?

Kun pelaa pitkään, muodostuu lämpö ongelmaksi. Tähän HP on kehittänyt radikaalin ratkaisun: tyynyjä ei ole vain tyydytty suunnittelemaan lämpöä estäviksi, vaan kupit on varustettu sisäänrakennetuilla jääkaapeilla! Elementin edessä oleva verkko on metallia, ja sitä jäähdyttää peltier-elementti, eli samanlainen, joilla retkijääkaapit toimivat.

Jäähdytys toimii, mutta en ole vakuuttunut sen hyödyistä. Ehkä se sopii paremmin kesäpelaamiseen, tai ehkäpä se tuntuu mukavammalta ihmisistä, joiden korvat eivät hörötä niin paljon. Minusta kylmäverkko korvia vasten ei tuntunut kivalta, joten voin vain suositella kokeilemaan ilmiötä itse ennen ostopäätöstä.

Mainos

Äänenlaadun suhteen HP jakanee vähemmän mielipiteitä. Soundi on avoin ja puhdas ja lähes samaa luokkaa kuin Audio-Technican ATH-G1. Moni varmaan nauttii basson tuomasta lisälämmöstä. Mikrofoni on hyvä muttei erityinen. Ohuesta vaahtomuovista valmistettu tuulisuojus hukkuu alta aikayksikön.

Johtopäätökset

Aktiivinen jäähdytys on ominaisuus, jota muilla kuin HP Omen Mindframe Primella ei ole. Jos korvat tuppaavat hikoilemaan pelatessa, voi viilentävä kuulokemalli olla oikein virkistävä. Marraskuisena testipäivänä en itse nauttinut siitä. Jäähdytys käyttää tietokoneen virtaa, joten kuulokkeet toimivat vain USB-johdon kanssa – ei siis langatonta- tai plugiliitäntää. Äänenlaatu on todella hyvä ja soundin ominaispiirteet auttavat hahmottamaan taistelukenttää. Yleisesti ottaen moni muu tarjoaa parempaa vastinetta rahoille.

picture1 Zazu GhostWhite Coreset LeftProfile 65434 Zazu GhostWhite CoreSet Front 65435 Zazu GhostWhite CoreSet FrontLeft 65436 Zazu GhostWhite WEB LeftProfile 65437
<
>
Karakter
HP Omen Mindframe Prime

Ääni & Kuva kiteyttää

Viilennys. Todella hyvä ääni. Futuristinen design. Viilennys ei toisaalta ole kaikkien mieleen. Vain USB-liitäntä. Heppoisen tuntuiset.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Ääni & Kuva
Scroll to Top