Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Vahvempaa ääntä ja enemmän soittoaikaa

Marshall tuo suositusta Emberton-kaiuttimestaan parannellun version.

/ 30.05.2022 - 09:00
Vahvempaa ääntä ja enemmän soittoaikaa

Marshallin kannettavat pikkukaiuttimet kuulostavat yleensä kovalta, mutta olimme hieman pettyneitä Embertoniin testatessamme sitä viime vuonna. Sointi oli kova, mutta laulu ja kitarat jäivät turhan latteiksi. Toivommekin, että tämä puute on saatu korjattua uuteen Marshall Emberton II -kaiuttimeen, jonka luvataan kuulostavan paremmalta ja tarjoavan pidemmän akunkestonkin.

Akku kestää uudessa Bluetooth-kaiuttimessa jopa 30 tuntia. Vaivaisella 20 minuutin pikalatauksella pitäisi saada neljä tuntia lisää soittoaikaa. 700 gramman painoinen kaiutin kulkenee kätevästi mukana mökkireissuilla.

Lue myös: Marshall Motif A.N.C. – Marshall-soundia ja hyvää vastamelua

Uusi Emberton II on käytännössä aivan vedenkestävä eli IP67-luokituksen mukaisesti suojattu. Kaiutin on varustettu Marshallin Stack Modella, joten useampia Marshall-kaiuttumia voi yhdistää suuremman soinnin aikaan saamiseksi.

Äänestä huolehtivat kaksi 5-senttistä elementtiä ja kaiuttimessa on tehoja 2 x 10 wattia. Kaksi orjabassoa vievät matalat taajuudet 60 Hz:iin saakka riittävällä teholla. Marshallin sovelluksesta löytyy taajuuskorjain, joten sointia pitäisi pystyä säätämään mieleisekseen. Sovellus on tarpeen myös kaiuttimen päivittämisessä.

Emberton II on tulossa kauppoihin kesäkuun lopulla 170 euron hintaan.

marshall nsl 2nd chapter emberton II 03 kevin castanheira highres
Marshall Emberton II. Kuva: Marshall
Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä on kaiutin

Sonos helpottaa arkea uuden sovelluksensa avulla

Uusi kotiteatterimallisto Sony Bravia Theatre

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Ääni & Kuva
Scroll to Top