Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Taajuuskorjain Bose QC45 -kuulokkeisiin

Bose QuietComfort 45 on mainio kuulokemalli, josta on puuttunut mahdollisuus äänen hienosäätöön. Nyt tämäkin puute on korjattu.

forfatter
Julkaistu 22.02.2022 - 07:14

Bose QuietComfort 45 on mainio versio Bosen lähes klassikoksi nousseista vastamelukuulokkeista. Testissämme moitittiin taajuuskorjaimen puutetta – monista kuulokesovelluksista sellainen nimittäin löytyy, ja hyvä niin, jotta käyttäjä voi hienosäätää ääntä itse oman maun ja tarpeen mukaan. Usein sovelluksesta löytyvä EQ-toiminto voi tehdä ratkaisevan eron hyvän ja täydellisen äänenlaadun välillä!

Ja vihdoin Bose on korjannut tämän puutteen – ilmaiseksi. Käyttäjä saa taajuuskorjaimen käyttöönsä avaamalla Bose Music -sovelluksen ja valitsemalla sieltä päivityksen. Kun laiteohjelmisto on ajan tasalla, EQ-toiminto tulee näkyviin sovellukseen. Ei muuta kuin säätelemään!

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Nothingin uusi sukupolvi Täyslangattomat tarjoavat Hi-Res Audiota ja LHDC 5.0 -koodekin.
Edulliset vastamelunapit Jabra Elite 4 on täyslangaton kuulokemalli, jolla on hyvät ominaisuudet ja huokea hinta.
Myrsky vesilasissa Argon Audio Quiet Storm näyttää kalliimmalta kuin onkaan, mutta ääni ei yllä ulkonäön tasolle.
Studiokuulokkeet edullisesti Beyerdynamic DT 900 Pro X sopii niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttöön. Halpojenkin varusteiden kanssa toimivat kuulokkeet kuulostavat kalliimmalta kuin ovatkaan.
Kuulokkeet musiikin rakastajalle Sennheiserin päivitetyillä kuulokkeilla ulkonäkö on pysynyt ennallaan, mutta ääni on parempi kuin koskaan!
Audio-Technica panostaa täyslangattomaan äänenlaatuun ATH-TWX9 on erittäin hyvällä äänenlaadulla ja 360-äänellä varustettu täysin langaton nappikuulokemalli.