Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Taajuuskorjain Bose QC45 -kuulokkeisiin

Bose QuietComfort 45 on mainio kuulokemalli, josta on puuttunut mahdollisuus äänen hienosäätöön. Nyt tämäkin puute on korjattu.

/ 22.02.2022 - 07:14
Taajuuskorjain Bose QC45 -kuulokkeisiin

Bose QuietComfort 45 on mainio versio Bosen lähes klassikoksi nousseista vastamelukuulokkeista. Testissämme moitittiin taajuuskorjaimen puutetta – monista kuulokesovelluksista sellainen nimittäin löytyy, ja hyvä niin, jotta käyttäjä voi hienosäätää ääntä itse oman maun ja tarpeen mukaan. Usein sovelluksesta löytyvä EQ-toiminto voi tehdä ratkaisevan eron hyvän ja täydellisen äänenlaadun välillä!

Ja vihdoin Bose on korjannut tämän puutteen – ilmaiseksi. Käyttäjä saa taajuuskorjaimen käyttöönsä avaamalla Bose Music -sovelluksen ja valitsemalla sieltä päivityksen. Kun laiteohjelmisto on ajan tasalla, EQ-toiminto tulee näkyviin sovellukseen. Ei muuta kuin säätelemään!

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top