Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Taajuuskorjain Bose QC45 -kuulokkeisiin

Bose QuietComfort 45 on mainio kuulokemalli, josta on puuttunut mahdollisuus äänen hienosäätöön. Nyt tämäkin puute on korjattu.

forfatter
Julkaistu 22.02.2022 - 07:14

Bose QuietComfort 45 on mainio versio Bosen lähes klassikoksi nousseista vastamelukuulokkeista. Testissämme moitittiin taajuuskorjaimen puutetta – monista kuulokesovelluksista sellainen nimittäin löytyy, ja hyvä niin, jotta käyttäjä voi hienosäätää ääntä itse oman maun ja tarpeen mukaan. Usein sovelluksesta löytyvä EQ-toiminto voi tehdä ratkaisevan eron hyvän ja täydellisen äänenlaadun välillä!

Ja vihdoin Bose on korjannut tämän puutteen – ilmaiseksi. Käyttäjä saa taajuuskorjaimen käyttöönsä avaamalla Bose Music -sovelluksen ja valitsemalla sieltä päivityksen. Kun laiteohjelmisto on ajan tasalla, EQ-toiminto tulee näkyviin sovellukseen. Ei muuta kuin säätelemään!

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Kuulokkeet itselle tai lahjaksi - katso suosituksemme! Kuulokkeet ovat aina erinomainen joululahjaidea! Kokosimme suosikkimme vastamelukuulokkeista – niin sanka- kuin nappikuulokemalleistakin.
Googlea korvaan Pixel-perheen pienin istuu korvaan hyvin.
Minkään ei pitäisi kuulostaa tältä Ei bassoa, ei langatonta latausta, ei vastamelua. ”Ei minkään” äänikään ei vakuuta.
...Maksoi mitä maksoi Mark Levinson ei ole ennenkään tehnyt halpistavaraa eikä aloita nytkään. Mutta kuinka hyvät ovatkaan valmistajan ensimmäiset langattomat vastamelukuulokkeet?
Toisenlaiset treenikuulokkeet Yamaha TW-ES5A on hyvin istuva ja hyvältä kuulostava, joskin melko painava ja suuri, täyslangaton kuulokemalli treenaamiseen.
Voittajaresepti Focalilta Focal Bathys kuuluu kategoriaan ”pakko saada”: kuulokkeiden äänenlaatu on poikkeuksellinen, istuvuus upea ja vastamelu loistava.