Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Nothing Ear (2) lupaa parempaa ääntä

Täyslangattomat tarjoavat Hi-Res Audiota ja LHDC 5.0 -koodekin.

/ 27.03.2023 - 11:30
Nothing Ear (2) lupaa parempaa ääntä

On kulunut vasta puolitoista vuotta siitä, kun startup-yritys Nothing julkaisi ensimmäisen tuotteensa, langattomat Ear (1) -nappikuulokkeensa. Sen jälkeen valikoima on kasvanut Nothing Phone (1) -puhelimella ja Nothing Ear (Stick) -tikkukuulokkeilla. Kaikkia tuotteita yhdistää valtava hype.

Lue myös: Nothing Ear (Stick) – Nothing-kuulokkeet ovat nimensä mukaiset

Nothing on kertonut tavoitteekseen tehdä kuluttajaelektroniikasta jälleen jännittävää. Melko yhdenmukaisiksi ja tylsiksi muuttuneilla markkinoilla tavoite on kieltämättä ylevä ja hieno. Ja ainakin osa Nothingin edellä mainituista tuotteista on tehnyt meihin positiivisen vaikutuksen.

Mutta nyt on tullut aika päivittää ensimmäinen malli uuteen.

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2) jatkaa edeltäjänsä läpinäkyvää muotoilulinjaa. Kuva: Nothing

Nothing yrittää parhaansa mukaan luoda jälleen hypeä uutuustuotteensa ympärille, mutta vaikuttaa siltä, että niissä on oikeastikin uutta kerrottavaa.

Nothing Ear (2) -kuulokkeet on nimittäin varustettu sekä Hi-Res Audiolla että LHDC 5.0 -koodekilla (Low Latency HD Audio Codec), joita ei edeltäjässä ollut. 11,6-millisten dynaamisten elementtien ansiosta kummankin kuulokenapin äänentoiston pitäisi olla huomattavasti edeltäjää parempaa ja bassontoiston syvempää ja pehmeämpää. Ainutlaatuisen kaksikammioisen muotoilun ansiosta kuulokkeiden sisällä pitäisi olla paremmin tilaa ilmavirtauksille, mikä Nothingin mukaan tekee äänestä kirkkaampaa.

Iso parannus

Nothing lupaa uusien kuulokkeiden olevan paljon parempi kuin aiempi Ear (1) -malli. Ear (2) -mallissa on esimerkiksi Dual Connection, jonka ansiosta käyttäjä voi yhdistää kuulokkeet samanaikaisesti kahteen laitteeseen ja vaihtaa saumattomasti musiikinkuuntelun ja puheluiden välillä. Jos vaikka kuuntelee musiikkia kannettavasta ja puhelin alkaa soida, ilmoittaa Ear (2) puhelusta, johon voi vastata kuulokkeen nappia painamalla. Kun puhelun lopettaa, kuulokkeet jatkavat automaattisesti musiikin soittamista kannettavasta.

Lue myös: Nothing Ear (1) – Hyvä vai pelkkää hypetystä?

Käyttäjän korvakäytävän muodon mukaan säätyvä Personalised Active Noise Cancellation -vastamelu ja automaattisesti ympäristön äänitason mukaan vastamelun määrää säätävä Adaptive Mode tarjoavat Nothingin mukaan aina ihanteellisen vastamelutoiminnon.

16x9 1920x1080 9
Ääntä voi säätää Nothing X -sovelluksessa, joka mittaa käyttäjän kuulon. Kuva: Nothing

Nothing Ear (2) on IP54-luokiteltu ja jaksaa soittaa ilman vastamelua kaikkiaan 36 tuntia – 9 tuntia kuulokenapeista ja kolmen latauskerran verran kotelosta.

Hinta ja saatavuus

Nothing Ear (2) on ostettavissa heti nothing.tech-sivustolta 160 euron suositushintaan. Jälleenmyyjille kuulokkeet tulevat 28.3.2023.

Peter Gotschalk
(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top