Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Jättiruutu Xboxille

Philips Momentum 559M1RYV on 55-tuumainen 4K UHD -näyttö, jonka nopeus riittää Xboxillekin.

/ 28.06.2021 - 14:02
Jättiruutu Xboxille

Jos television katselun sijaan pelaat mieluummin konsolipelejä, on Philipsillä/MMD:llä on näyttö juuri tähän tarkoitukseen. Philips Momentum 559M1RYV on nimittäin peräti 55-tuumainen näyttö 4K-resoluutiolla ja nopealla kuvalla, joka riittää jopa uusimille pelikonsoleille.

Pelinäytöissä korkea virkistystaajuus ja alhainen viive ovat ehdottoman tärkeitä. Xbox-sertifioitu Philips Momentum 559M1RYV on enimmäisvirkistystaajuudeltaan 120 Hz. HDR 1000 ja vaihteleva virkistystaajuus (VRR) tekevät pelaamisesta sujuvaa. Speksit lupaavat hyvää, ja päivitykset vaikuttavat järkeviltä edeltäjään Philips Momentum 558M1RY -näyttöön verrattuna, sillä siinä ei ollut HDMI 2.1 -liitäntöjä eikä yhtä korkeaa virkistystaajuutta – ominaisuuksia, jotka on saatu televisioihin vasta viime aikoina.

Jättinäyttö on vasta ensimmäinen julkaisu tulevasta pelimallistosta, johon odotetaan uusia julkistuksia lähikuukausien aikana.

Lue myös: Pelikonsolin suosikki-tv – Paras televisio PS5:lle ja Xbox Series X:lle

Hinnat ja saatavuus

Philips Momentum Monitor 559M1RYV tulee saataville elokuussa 2021 noin 1 400 euron suositushintaan.

John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Maailman littein!

Ensimmäiset GeForce RTX 4000 -kannettavat pian kaupoissa

LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi

Leveitä näyttöjä kohtuuhintaan

Acer eKinekt Bike Desk - timmiksi työpöydän ääressä

Edullisia pelinäppäimistöjä Logitechilta

Scroll to Top