Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Logitech G Cloud vihdoin Suomeen

Logitechin käsikonsoli on ollut jo pitkään saatavilla Pohjois-Amerikassa ja Taiwanissa, ja pian se tulee kauppoihin Suomessakin.

/ 19.05.2023 - 11:00
Logitech G Cloud vihdoin Suomeen

Logitech G Cloud lanseerattiin jo viime syksynä, mutta tähän saakka pelikonsolia on voinut ostaa vain Pohjois-Amerikan ja Taiwanin markkinoilta.

Pitkän odotuksen jälkeen, maanantaina 22.5.2023 G Cloud tulee samanaikaisesti myyntiin myös Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

Logitech G Cloud
Logitech G Cloud on varustettu 7-tuumaisella kosketusnäytöllä, jossa on 1080p-resoluutio, 60 Hz:n virkistystaajuus ja 16:9-kuvasuhde. Kuva: Logitech

Olemme innoissamme tuodessamme Logitech G Cloud -pelikonsolin Eurooppaan ja voidessamme tehdä yhteistyötä alan johtavien kumppaneiden kanssa. Logitech G Cloud mahdollistaa uudenlaisen tavan nauttia pelaamisen iloista satojen eri pelien parissa. Toivommekin pelikonsolin päätyvän mahdollisimman monien pelaajien käsiin”, Logitech G:n toimitusjohtaja Ujesh Desai kertoi tiedotteessa.

Tencent Gamesin kanssa yhteistyössä kehitetty Logitech G Cloud mahdollistaa pelaamisen kaikkialla, missä vain on Wi-Fi. Käsikonsolin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat:

  • Remote Play – Pelejä voi striimata konsolilta tai PC:ltä Xbox-sovellusta, Steam Linkiä tai jotakin muuta Google Play Storesta saatavaa suoratoistosovellusta käyttäen.
  • Full HD – 7-tuumainen kosketusnäyttö 1080p-resoluutiolla, 60 Hz:n virkistystaajuudella ja 16:9-kuvasuhteella.
  • Koko päivän pelit – Akunkesto on yli 12 h, ja konsoli painaa vain 463 g.
  • Pelituki – Android-peleille Google Playn ja Xbox Cloud Gamingin (Beta), NVIDIA GeForce NOW:n ja Shadow Cloud Computing -tekniikan avulla.

Kanadan, Taiwanin ja USA:n käyttäjät ovat selvästi toimineet käsikonsolin koekaniineina, sillä Suomeen tuotava Logitech G Cloud on saanut käyttäjäpalautteen ansiosta useita uusia ominaisuuksia lanseeraushetken versioon verrattuna. Nyt laitteen fyysiset napit voi ohjelmoida virtuaalisiksi kosketuspisteiksi näytöllä, jonka ansiosta konsolilla voi pelata sellaisiakin mobiilipelejä, jotka eivät tue laitteen omaa ohjausta.

Logitech G Cloud
Käsikonsoli painaa vain 463 grammaa. Kuva: Logitech

Lisäksi analogisten ohjainten herkkyyttä ja käyrää voi säätää. Logitech G Cloudin uusi versio tukee myös Shadow Cloud Computingia, jonka avulla konsoli voi toimia virtuaali-PC:nä  Shadow PC -sovelluksen kautta.

Shadow pyrkii tekemään parasta mahdollista teknologiaa, joka olisi kaikkien saatavilla ja kaikilla mahdollisilla laitteilla. Yhteistyömme Logitechin kanssa on strategisesti tärkeä päätös meille. Shadow PC ja Logitech G Cloud yhdessä mahdollistavat tehokkaan pelitietokoneen käytön kannettavassa muodossa. Pelaajan käytössä on valtavasti pelejä ja näiden modeja sekä muita sovelluksia. Olemme innoissamme Logitechin nostaessa pelaamisen uudelle tasolle ja odotamme malttamattomina, mitä kaikkea peliyhteisö keksiikään laitteella tehdä luovuuden herätessä loistoonsa”, Shadowin myynti- ja markkinointijohtaja Jérôme Arnac kommentoi.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Cloud tulee myyntiin LogitechG.com-sivustolla 22.5.2023 hintaan 359 €.

Peter Gotschalk
(s. 1973): Kehityspäällikkö ja toimittaja. Peter on työskennellyt tekniikkatoimittajana eri tanskalaismedioissa vuodesta 1998 lähtien ja LB-toimituksessa vuodesta 2012 lähtien. Peter kirjoittaa etenkin mobiililaitteista ja muista kannettavista laitteista sekä innovaatioista esimerkiksi 5G:n, sähköautoilun ja älykotien saralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vihdoin uusi Raspberry Pi

Logitechin odotettu käsikonsoli on täällä!

Maailman littein!

Ensimmäiset GeForce RTX 4000 -kannettavat pian kaupoissa

LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi

Leveitä näyttöjä kohtuuhintaan

Ääni & Kuva
Scroll to Top