Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Jabra Elite 4: vastamelu ja multipoint edullisesti

Jabra Elite 4 on täyslangaton kuulokemalli, jolla on hyvät ominaisuudet ja huokea hinta.

/ 24.03.2023 - 08:30
Jabra Elite 4: vastamelu ja multipoint edullisesti

Jabra Elite 3 oli erinomainen kuulokemalli – johon testimme jälkeen vieläpä päivitettiin vastamelu.

Nyt Jabra on tehnyt jatkoa mallille. Uutuudessa on uusia ominaisuuksia mutta hinta on onneksi edelleen varsin lompakkoystävällinen.

Jabra Elite 4 on varustettu muun muassa multipoint-yhteydellä, jonka ansiosta kuulokkeita on helppo vaihtaa eri laitteiden välillä. Yhdistäminen kannettavaan ja puhelimeen tapahtuu nyt nopeammin Fast Pairin ja Swift Pairin avulla.

Kummassakin kuulokenapissa on neljä mikrofonia vastamelua ja puheluita varten. Akunkesto on 5,5 tuntia ja yhdessä latauskotelon kanssa käyttöaikaa on 22 tuntia vastamelu päällä – ja 28 tuntia ilman sitä.

Jabra Elite 4 Navy Contextual Cafe Large CMYK
Jabra Elite 4. Kuva: Jabra

IP55-luokituksen ansiosta Jabra Elite 4 sopii melkein minne ja mihin käyttöön vain vedenalaisia seikkailuja lukuun ottamatta. Elite 4 on saatavilla neljässä värissä: tummanharmaa, tummansininen, vaaleanliila ja beige.

Kuulokkeet tukevat (melko) hifiystävällistä aptX-koodekkia. Jos kuulokkeille haluaa puhua, ovat sekä Siri että Google Assistant valmiita vastaamaan.

Hinta ja saatavuus

Jabra Elite 4 on nyt kaupoissa 100 euron hintaan.

Jabra Elite 4 Dark Grey Female working in Cafe Large CMYK
Jabra Elite 4 -kuulokkeet voivat olla samanaikaisesti yhteydessä sekä kannettavaan että puhelimeen multipoint-yhteyden ansiosta. Kuva: Jabra
John Hvidlykke
(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top