Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Disney+ on ladattavissa

Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.

/ 15.09.2020 - 12:23
Disney+ on ladattavissa

Jos et ole nukkunut Ruususen unta, et ole voinut välttyä huomaamasta, että Disneyn suoratoistopalvelu aukesi vihdoin Suomessa 15.9.

Lue myös: Testasimme Disney+ -palvelua – tätä sopii odottaa

Disney+ on ladattavissa useille eri laitteille tästä päivästä alkaen: Android- ja iOS-puhelimille, Windowsin selaimille, Macille ja Chromebookille sekä tietysti monille älytelevisioille.

Näin löydät Disney+ -palvelun omalta laitteeltasi:

Selaimessa

Osoite on helppo: www.disneyplus.com/fi-fi

Huom! Disney+ on striimattavissa suoraan vain Windowsilla, Macilla ja Chromebookilla. Kännykkäkäytössä on ladattava sopiva sovellus.

 

Android-puhelimessa tai -tabletissa

Disney Android

Android-kännyköiden käyttäjät löytävät sovelluksen Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus

Apple-laitteella

Disney Apple iOS

Applen iOS-kännykällä tai -tabletilla tai Apple TV:llä sovellus ladataan App Storesta: https://apps.apple.com/us/app/disney/id1446075923

 

Android-pohjaisella televisiolla (esim. Philips, Sony, TCL)

Disney Philips Android

Disney+-sovellus löytyy Android-tv:n Google Play Storesta (vaatii toimiakseen Android 5.0 Lollipop -version tai uudemman).

 

LG:n älytelevisiolla

Disney LG WebOS

Jos omistaa LG:n television, jossa on käyttöjärjestelmänä WebOS 3.0 tai sitä uudempi, löytyy Disney+ LG Content Storesta, joka puolestaan löytyy päävalikosta.

 

Samsungin älytelevisiolla

Disney Samsung

Samsungin älytelevisiosta kannattaa tarkistaa, että siinä on Tizen-käyttöjärjestelmä vähintään vuosimallia 2016. Disney+ löytyy APPS-valikosta tai kirjoittamalla hakukenttään ”disney”.

Tilaa suomenkielinen Disney+ tästä.

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Scifi-western Outer Rangesta uusi kausi

Paranormaali ruotsalaistrilleri tulossa SkyShowtimelle

Koodinimi: Annikan ensi-iltatunnelmia

Suomalaista nordic noiria

Kevin Costner jättää Yellowstonen

Lisää katsottavaa!

Ääni & Kuva
Scroll to Top