Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Disney+ on ladattavissa

Vihdoin se on täällä: Disneyn suoratoistopalvelu! Näin saat sen asennettua.

forfatter
Julkaistu 15.09.2020 - 12:23

Jos et ole nukkunut Ruususen unta, et ole voinut välttyä huomaamasta, että Disneyn suoratoistopalvelu aukesi vihdoin Suomessa 15.9.

[prisguiden1]

Lue myös: Testasimme Disney+ -palvelua – tätä sopii odottaa

Disney+ on ladattavissa useille eri laitteille tästä päivästä alkaen: Android- ja iOS-puhelimille, Windowsin selaimille, Macille ja Chromebookille sekä tietysti monille älytelevisioille.

Näin löydät Disney+ -palvelun omalta laitteeltasi:

Selaimessa

Osoite on helppo: www.disneyplus.com/fi-fi

Huom! Disney+ on striimattavissa suoraan vain Windowsilla, Macilla ja Chromebookilla. Kännykkäkäytössä on ladattava sopiva sovellus.

 

Android-puhelimessa tai -tabletissa

Disney Android

Android-kännyköiden käyttäjät löytävät sovelluksen Google Play -kaupasta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.disney.disneyplus

Apple-laitteella

Disney Apple iOS

Applen iOS-kännykällä tai -tabletilla tai Apple TV:llä sovellus ladataan App Storesta: https://apps.apple.com/us/app/disney/id1446075923

 

Android-pohjaisella televisiolla (esim. Philips, Sony, TCL)

Disney Philips Android

Disney+-sovellus löytyy Android-tv:n Google Play Storesta (vaatii toimiakseen Android 5.0 Lollipop -version tai uudemman).

 

LG:n älytelevisiolla

Disney LG WebOS

Jos omistaa LG:n television, jossa on käyttöjärjestelmänä WebOS 3.0 tai sitä uudempi, löytyy Disney+ LG Content Storesta, joka puolestaan löytyy päävalikosta.

 

Samsungin älytelevisiolla

Disney Samsung

Samsungin älytelevisiosta kannattaa tarkistaa, että siinä on Tizen-käyttöjärjestelmä vähintään vuosimallia 2016. Disney+ löytyy APPS-valikosta tai kirjoittamalla hakukenttään ”disney”.

Tilaa suomenkielinen Disney+ tästä.

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Elokuvalegendat kiehtovassa länkkärissä Odotuksemme 1923-sarjasta ovat todella korkealla, kun tarinan luojana on Taylor Sheridan ja tähtinä Harrison Ford ja Helen Mirren.
Iloinen zombi-yllätys! Tietokonepelistä tehty sarja onnistuu yhdistämään näyttävän zombiräiskinnän, uskottavan kehityskertomuksen sekä pohdintaa ihmisyydestä.
Lisää katsottavaa! Suoratoistopalveluiden uusin tulokas tiukentaa otettaan ja lupaa enemmän – ja parempia – sisältöjä.
Vuoden parhaat elokuvat ja sarjat 2022-2023 Elokuva- ja viihdeteollisuuden kahden peräkkäisen kauhuvuoden jälkeen suoratoistopalvelut ja elokuvateatterit tekevät parhaansa sopeutuakseen tämän päivän uuteen markkinatodellisuuteen.
Netflix alkaa veloittaa tunnusten jakamisesta Netflix on jo pitkään taistellut sitä vastaan, ettei samalla tunnuksella jaettaisi katseluoikeuksia – ja näyttää nyt keksineen keinon estää keplottelu.
Dad, please don’t fuck this up! Valmiina maailman kalleimpaan tv-sarjaan? LB Ääni & Kuva kävi Mahtisormusten ensi-illassa Lontoossa.