Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Bowers & Wilkinsiltä James Bond -kuulokkeet

Bowers & Wilkins juhlistaa James Bondin 60-vuotispäivää eksklusiivisella Px8 007 Edition -kuulokemallilla.

/ 28.10.2022 - 05:00
Bowers & Wilkinsiltä James Bond -kuulokkeet

Bowers & Wilkins on lyönyt hynttyyt yhteen James Bond -elokuvien kanssa korostaakseen läheistä suhdettaan Bond-musiikkiin. Elokuva-Bondien 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi perinteinen englantilaisvalmistaja tuo myyntiin Px8 007 Edition -erikoiserän.

Lue myös: Px8 on Bowers & Wilkinsin uusi lippulaiva

60 vuotta Bond-tunnareita

Bowers & Wilkins on jo ennestään ollut läheinen suhde James Bond -elokuviin, sillä elokuvan soundtrackit on äänitetty pääosin Abbey Roadin studioilla, joissa on käytössä B&W:n parhaat 800-kaiuttimet. Muiden muassa Skyfallin (2012) ja Spectren (2015) musiikkeja on studiolla kuunneltu näistä kaiuttimista.

Abbey Roadin teknikot käyttivät Bowers & Wilkinsin kaiuttimia myös Bond 25 -albumin nauhoittamisessa. Levylle on tallennettu uudet Royal Philharmonic Orchestran sovitukset jokaisesta 25 Bond-tunnarista.

James Bond
Sean Connery Bondina Salainen agentti 007 ja tohtori No -elokuvassa. Kuva: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc

B&W Px8 007 Edition

Erikoisversio pohjautuu B&W:n uusimpaan Px8-lippulaivamalliin. Bond-malli on kuulemma saanut inspiraationsa Salainen agentti 007 ja tohtori No -elokuvassa (1962) nähdystä tummansinisestä smokista.

Px8 puolestaan hyödyntää edeltäjänsä Px7-mallin tekniikkaa, mutta sen ääni, muotoilu ja viimeistely on päivitetty. Hiilikuitukalvojen luvataan vähentävän säröä ja tarjoavan entistä parempaa äänenlaatua. Vastamelutekniikka on sama kuin Px7 S2 -kuulokkeissa.

Low BW Px8 007 Edition Beauty 2 16x9 1
B&W Px8 007 Edition. Kuva: Bowers & Wilkins

Hinta ja saatavuus

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition on saatavilla Bowers & Wilkinsin verkkosivuilta ja 007Store.com-sivustolta. Ne maksavat 800 euroa eli satasen enemmän kuin Px8:n perusmalli. Mutta ehkäpä kuulokkeista tulee vielä Bond-fanien keräilyharvinaisuus?

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Technics lupaa kirkkaampaa ääntä puheluihin

Ääni & Kuva
Scroll to Top