LG OLED77C9

LG OLED77C9

Jättiruutu parhaasta päästä

Jos haluaa päästä elokuvateattereiden tunnelmaan omalla kotisohvalla, on OLED77C9 erinomaisen hinta-laatusuhteen vaihtoehto suurten televisioiden luokassa.

Lue testi LG OLED77C9

Kuvanlaatu on lähes täydellisen neutraali ja syvyysvaikutelma lyö ällikällä. Ilmiömäinen kontrasti, veitsenterävät yksityiskohdat ja pehmeästi toistuvat liikkeet. Paikallaan pysyvät logot ja muut voi merkitä ja himmentää paneelin säästämiseksi.

HDR:n enimmäiskirkkaus ei ole samalla tasolla kuin kirkkaimmissa LCD-näytöissä (vaikka mistään tärkeästä tuskin jääkään paitsi). Vähemmän kalibrointivaihtoehtoja kuin vaikkapa Panasonicilla ja Sonylla.

  • Koko/tyyppi: 77-tuumainen 4K OLED
  • Resoluutio: 3840×2160 (4K Ultra HD)
  • Käyttöjärjestelmä: WebOS 4.5
  • Sisääntulot: 4 HDMI (2.1), 2 USB
  • Ulostulot: Optinen digitaalinen ääniulostulo
  • HDR: HDR10, Dolby Vision, HLG, Technicolor
  • Erityistä: Dolby Atmos -yhteensopiva
  • Verkkosivusto: lg.com

Lue myös

Huippukuvaa puoleen hintaan

Samsungin uusi QLED-televisio Q80T on lastattu hyvillä ominaisuuksilla, loistavalla kuvanlaadulla ja kohtuullisella hinnalla. Onko tässä paras tv-ostos Samsungilta tänä vuonna?

Kun elokuvateatteri olohuoneeseen muutti

85-tuumainen Sony XH95 on tätä päivää: näyttävä ja upealla kuvalla varustettu tv.

Leffateatterin tunnelmaa kotona

Vuoden 2019 televisiomalleja voi nyt löytää hyvään hintaan, joten testasimme highend-luokasta kaksi jättiruutua: miten QLED pärjää OLEDia vastaan?

Jättiruutu parhaasta päästä

Jos haluaa päästä elokuvateattereiden tunnelmaan omalla kotisohvalla, on OLED77C9 erinomaisen hinta-laatusuhteen vaihtoehto suurten televisioiden luokassa.

Lue myös

Samsungin ja LG:n uudet raskaan sarjan mallit lupaavat kumpikin kaunista ja laadukasta kuvaa. Mutta kumpi voittaa, kun nämä kaksi jättiä pannaan rinnakkain?
Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.
Houkutteleeko iso kuva, mutta hinnan pitäisi pysyä maltillisena? Hätiin rientää Sony XH8096!
Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.
Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?
Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?
Testasimme markkinoiden kalleimpien puhelimien kamerat.
Bang & Olufsen on tuonut täysin langattomista kuulokkeistaan treeniversion, jotka kestävät säätä kuin säätä ja jopa veden alla.
Vieritä ylös