: Razer Kraken Pro V2

Kaikki tarvittava

Razerin toiseksi halvin kuulokkemalli sisältää tarvittavat ominaisuudet, mutta pro-tason pelaajat kääntynevät kalliimman mallin puoleen.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaunis design ja miellyttävä istuvuus. Kokoonsa nähden kevyt. Edullinen.
Ei surroundia eikä peliominaisuuksia. Vain analogiset liitännät. Epäselvä ääni.
Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementti: 50 mm

Taajuusalue: 12–28 000 Hz

Herkkyys: 118 dB

Impedanssi: 32 ohmia

Puhekanavia: 2

Liitännät: 3,5 mm nelihaarainen minijakki (kuuloke/mikrofoni). Adapteri kahdelle 3,5 mm:n sisääntulolle

Valot: Ei ole

Akunkesto: -

Paino: 322 g

Verkkosivusto: razerzone.com

Hinta: 90 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Useimmilla pelilaitteita valmistavilla yrityksillä on valikoimissaan monia muitakin tuotekategorioita, mutta amerikkalainen Razer on keskittynyt ainoastaan pelilaitteiden tekemiseen. Hiilenmustat kuulokkeet on yleensä varustettu myrkynvihreällä logolla.

Razer Kraken Pro V2 poikkeaa muista hillityllä ulkoasullaan, jossa logokin on musta mustaa taustaa vasten. Mikrofonin saa piiloon vasempaan kuppiin, joten kuulokkeita voisi helposti erhetyä luulemaan tavallisiksi musiikkikuulokkeiksi. Kraken Pro V2:n saa toki myös vihreänä ja valkoisena.

Pro V2 antaa suorastaan nöyrän vaikutelman. Rakenne tuntuu näin edulliseksi malliksi hyvin laadukkaalta. Kupit ovat suuret ja tekonahkaiset tyynyt sulkevat korvat sisäänsä mukavan pehmeästi.

Analogisina kuulokkeina Kraken Pro V2 ei sisällä erityisiä peliominaisuuksia, RGB-valoja tai USB-äänikorttia. On siis sanomattakin selvää, että kuulokkeet eivät ole langattomat. Kangaspäällysteinen johto ei sotkeudu, ja siitä löytyvät volyymisäädin ja mikrofonikytkin. Adapterijohto jakaa mikrofonin ja kupit kahteen erilliseen johtoon.

Razerin toiseksi halvin kuulokkemalli sisältää tarvittavat ominaisuudet, mutta pro-tason pelaajat kääntynevät kalliimman mallin puoleen. (Kuva: Razer)

 

Äänenlaatu

No bassoahan riittää, on ensimmäinen havainto, kun laittaa Pro V2:n päähän ja aloittaa pelin. Soundissa on hyvää läsnäolon tuntua ja erotuksena HP Omen 800:aan myös diskantti on tasapainossa.

Valitettavasti soundi ei ole hintaan nähden riittävän kirkas. Kraken Pro V2 ei ole kallis malli, joten odotukset eivät toki olleet hirvittävän korkealla eikä pelikuulokkeiden tarvitsekaan kuulostaa hifikuulokkeilta. Ääni on erotteleva, mikä ei huononna käytettävyyttä. Soundi saisi kuitenkin olla puhdas ja kaiken kaikkiaan parempi.

mainos

Johtopäätökset

Razer Kraken Pro V2 on tarkoitettu pelaajille, jotka suhtautuvat peleihin tosissaan mutta eivät pysty sijoittamaan pelaamiseensa paljoa rahaa. Mukavuus on huippuluokkaa ja rakenne tuntuu laadukkaalta. Kuulokkeita on helppo käyttää ja äänenlaatu riittää pelaamiseen. Soundi olisi kuitenkin voinut olla parempikin, ja jos pelaa koko päivän huomaa kaipaavansa jotain enemmän. Kaiken kaikkiaan Kraken Pro V2:ssa ei ole suurempaa vikaa, mutta maksamalla parikymppiä enemmän saa jo parempaa.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös