Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Razer Kraken Pro V2

Kaikki tarvittava

Razerin toiseksi halvin kuulokkemalli sisältää tarvittavat ominaisuudet, mutta pro-tason pelaajat kääntynevät kalliimman mallin puoleen.

Julkaistu 19.12.2017 - 14:49
Razer Kraken Pro V2
John Hvidlykke

Useimmilla pelilaitteita valmistavilla yrityksillä on valikoimissaan monia muitakin tuotekategorioita, mutta amerikkalainen Razer on keskittynyt ainoastaan pelilaitteiden tekemiseen. Hiilenmustat kuulokkeet on yleensä varustettu myrkynvihreällä logolla.

Razer Kraken Pro V2 poikkeaa muista hillityllä ulkoasullaan, jossa logokin on musta mustaa taustaa vasten. Mikrofonin saa piiloon vasempaan kuppiin, joten kuulokkeita voisi helposti erhetyä luulemaan tavallisiksi musiikkikuulokkeiksi. Kraken Pro V2:n saa toki myös vihreänä ja valkoisena.

Pro V2 antaa suorastaan nöyrän vaikutelman. Rakenne tuntuu näin edulliseksi malliksi hyvin laadukkaalta. Kupit ovat suuret ja tekonahkaiset tyynyt sulkevat korvat sisäänsä mukavan pehmeästi.

Mainos

Analogisina kuulokkeina Kraken Pro V2 ei sisällä erityisiä peliominaisuuksia, RGB-valoja tai USB-äänikorttia. On siis sanomattakin selvää, että kuulokkeet eivät ole langattomat. Kangaspäällysteinen johto ei sotkeudu, ja siitä löytyvät volyymisäädin ja mikrofonikytkin. Adapterijohto jakaa mikrofonin ja kupit kahteen erilliseen johtoon.

razer kraken pro v2 rgb v08 26199
Razerin toiseksi halvin kuulokkemalli sisältää tarvittavat ominaisuudet, mutta pro-tason pelaajat kääntynevät kalliimman mallin puoleen. (Kuva: Razer)

 

Äänenlaatu

No bassoahan riittää, on ensimmäinen havainto, kun laittaa Pro V2:n päähän ja aloittaa pelin. Soundissa on hyvää läsnäolon tuntua ja erotuksena HP Omen 800:aan myös diskantti on tasapainossa.

Valitettavasti soundi ei ole hintaan nähden riittävän kirkas. Kraken Pro V2 ei ole kallis malli, joten odotukset eivät toki olleet hirvittävän korkealla eikä pelikuulokkeiden tarvitsekaan kuulostaa hifikuulokkeilta. Ääni on erotteleva, mikä ei huononna käytettävyyttä. Soundi saisi kuitenkin olla puhdas ja kaiken kaikkiaan parempi.

Johtopäätökset

Razer Kraken Pro V2 on tarkoitettu pelaajille, jotka suhtautuvat peleihin tosissaan mutta eivät pysty sijoittamaan pelaamiseensa paljoa rahaa. Mukavuus on huippuluokkaa ja rakenne tuntuu laadukkaalta. Kuulokkeita on helppo käyttää ja äänenlaatu riittää pelaamiseen. Soundi olisi kuitenkin voinut olla parempikin, ja jos pelaa koko päivän huomaa kaipaavansa jotain enemmän. Kaiken kaikkiaan Kraken Pro V2:ssa ei ole suurempaa vikaa, mutta maksamalla parikymppiä enemmän saa jo parempaa.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaunis design ja miellyttävä istuvuus. Kokoonsa nähden kevyt. Edullinen. Ei surroundia eikä peliominaisuuksia. Vain analogiset liitännät. Epäselvä ääni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Kivuttomasti istuvat treenikuulokkeet

Kuulokkeet kosketusnäytöllä

Palataan arkeen - napit korviin ja menoksi!

Ääni & Kuva
Scroll to Top