Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: HP Omen 800

Tyylikäs mutta synkkä

HP Omen 800 on pehmeä ja mukava niin pitää kuin kuunnellakin. Soundi on kuitenkin liian tumma.

Julkaistu 19.12.2017 - 14:26
HP Omen 800
John Hvidlykke

HP on viime vuosina osallistunut tuottoisille pelimarkkinoille Omen-tuotemerkillään. Olemme esimerkiksi testanneet Omen 17 –kannettavan, mutta myös lisävarusteita, kuten tällä kertaa Omen 800 -kuulokkeet.

HP Omen 800 on suuri ja varsin tyylikäs over-ear-malli. Tyynyt ovat paksut ja pehemät, kupit tuntuvat tukevilta ja kokonaisuus pysyy kasasa kaksinkertaisen, pehmeän kehyksen ylle kaartuvan metallipannan ansiosta. eadset. Johto on päällystetty kankaalla, joten se ei sotkeennu. Johdossa on pieni laatikko, josta löytyvät volyymisäädin ja kytkin mikrofonille. Mikrofonille ja kuulokkeille löytyy omat johtonsa, mutta adapterijohto kokoaa sigaanlit nelihaaraiseen minijakkiliittimieen, jonka saa kiinni esimerkiksi pelikonsoleihin.

Joissakin pelikuulokkeissa on pikavalinnat peliominaisuuksille ja valoefekteille, mutta tässä ei. Omen 800 on puhtaasti analoginen malli, josta ei löydy edes USB-ääniadapteria.

Mainos

Mikrofoni on pehmeän punaisen varren päässä, ja sen saa taitettua vasempaan kuppiin.

HP painottaa verkkosivuillaan, että Omen 800:ssa on tuki DTS Headphone:X-surround-äänelle, joka on sisäänrakennettuna useimmissa Omen-kannettavissa. Se on totta, mutta myös tietokoneen ansiota, ei kuulokkeiden. Sekin on totta, että muut analogiset stereokuulokkeet kytketään virtuaalisurround-signaalilähteeseen.

Leghorn OMEN Headset Coreset LeftProfile Closeup 26179
HP Omen 800 on pehmeä ja mukava niin pitää kuin kuunnellakin. Soundi on kuitenkin liian tumma.

 

Äänenlaatu

HP Omen 800:n soundi kallistuu tummempiin sävyihin – se on suoraan sanottuna synkkä. Äänentoisto on puhdasta ja häiriötöntä koko matkalta, mutta diskantti tuntuu niin vaimealta, että tuntuu kuin istuisi vaatekomerossa. Tämä ei ole vain makukysymys, sillä peleissä tarvitsee kuulla järisyttävien posahduksien (jotka Omen 800 toistaa mallikkaasti) lisäksi myös pieniä yksityiskohtia. Siihen tämä malli ei pysty.

Johtopäätökset

Puhtaan analogisina kuulokkeina HP Omen 800 ei tarjoa näyttäviä valoefektejä eikä virtuaalista surround-ääntä. Plussapuolella on todella hyvä istuvuus, jonka ansiosta kuulokkeita jaksaa pitää päässä tuntikausia. Soundi on lämmin ja mukava mutta myös hyvin tumma, joten joitakin oleellisia vivahteita, kuten takaa hiipivät askeleet, voivat jäädä niin vaimeiksi, ettei niitä havaitse. Omen 800 ei ole erityisen kallis, mutta samalla rahalla voi saada enemmänkin.

Ääni & Kuva kiteyttää

Laatu ja istuvuus ovat hyvät, näitä jaksaa pitää päässä tuntikausia. Ei surroundia eikä peliominaisuuksia. Vain analogiset liitännät. Tumma soundi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Upea ääni - mutta ei kaikkien makuun

Sonyn ammattilaiskuulokkeet

Kivuttomasti istuvat treenikuulokkeet

Kuulokkeet kosketusnäytöllä

Palataan arkeen - napit korviin ja menoksi!

Ääni & Kuva
Scroll to Top