: HP Omen 800

Tyylikäs mutta synkkä

HP Omen 800 on pehmeä ja mukava niin pitää kuin kuunnellakin. Soundi on kuitenkin liian tumma.

Ääni & Kuva kiteyttää

Laatu ja istuvuus ovat hyvät, näitä jaksaa pitää päässä tuntikausia.
Ei surroundia eikä peliominaisuuksia. Vain analogiset liitännät. Tumma soundi.
Tyyppi: Over-ear, suljettu

Elementti: 53 mm

Taajuusalue: 20–22 000 Hz

Herkkyys: ei ilmoitettu

Impedanssi: ei ilmoitettu

Puhekanavia: 2

Liitännät: 2 x 3,5 mm minijakki (kuuloke/mikrofoni). Adapteri 3,5 mm:n sisääntulolle

Valot: ei ole

Akunkesto: -

Paino: 430 g

Verkkosivusto: hp.com

Hinta: 70 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

HP on viime vuosina osallistunut tuottoisille pelimarkkinoille Omen-tuotemerkillään. Olemme esimerkiksi testanneet Omen 17 –kannettavan, mutta myös lisävarusteita, kuten tällä kertaa Omen 800 -kuulokkeet.

HP Omen 800 on suuri ja varsin tyylikäs over-ear-malli. Tyynyt ovat paksut ja pehemät, kupit tuntuvat tukevilta ja kokonaisuus pysyy kasasa kaksinkertaisen, pehmeän kehyksen ylle kaartuvan metallipannan ansiosta. eadset. Johto on päällystetty kankaalla, joten se ei sotkeennu. Johdossa on pieni laatikko, josta löytyvät volyymisäädin ja kytkin mikrofonille. Mikrofonille ja kuulokkeille löytyy omat johtonsa, mutta adapterijohto kokoaa sigaanlit nelihaaraiseen minijakkiliittimieen, jonka saa kiinni esimerkiksi pelikonsoleihin.

Joissakin pelikuulokkeissa on pikavalinnat peliominaisuuksille ja valoefekteille, mutta tässä ei. Omen 800 on puhtaasti analoginen malli, josta ei löydy edes USB-ääniadapteria.

Mikrofoni on pehmeän punaisen varren päässä, ja sen saa taitettua vasempaan kuppiin.

HP painottaa verkkosivuillaan, että Omen 800:ssa on tuki DTS Headphone:X-surround-äänelle, joka on sisäänrakennettuna useimmissa Omen-kannettavissa. Se on totta, mutta myös tietokoneen ansiota, ei kuulokkeiden. Sekin on totta, että muut analogiset stereokuulokkeet kytketään virtuaalisurround-signaalilähteeseen.

HP Omen 800 on pehmeä ja mukava niin pitää kuin kuunnellakin. Soundi on kuitenkin liian tumma.

 

Äänenlaatu

HP Omen 800:n soundi kallistuu tummempiin sävyihin – se on suoraan sanottuna synkkä. Äänentoisto on puhdasta ja häiriötöntä koko matkalta, mutta diskantti tuntuu niin vaimealta, että tuntuu kuin istuisi vaatekomerossa. Tämä ei ole vain makukysymys, sillä peleissä tarvitsee kuulla järisyttävien posahduksien (jotka Omen 800 toistaa mallikkaasti) lisäksi myös pieniä yksityiskohtia. Siihen tämä malli ei pysty.

mainos

Johtopäätökset

Puhtaan analogisina kuulokkeina HP Omen 800 ei tarjoa näyttäviä valoefektejä eikä virtuaalista surround-ääntä. Plussapuolella on todella hyvä istuvuus, jonka ansiosta kuulokkeita jaksaa pitää päässä tuntikausia. Soundi on lämmin ja mukava mutta myös hyvin tumma, joten joitakin oleellisia vivahteita, kuten takaa hiipivät askeleet, voivat jäädä niin vaimeiksi, ettei niitä havaitse. Omen 800 ei ole erityisen kallis, mutta samalla rahalla voi saada enemmänkin.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös