TESTISSÄ : Jays m-Seven True Wireless

Ja se soi ja soi ja soi

Jaysin ensimmäiset aidosti langattomat kuulokkeet kuulostavat kauniilta ja jaksavat soittaa koko päivän.

Jays m-Seven True Wireless

Ääni & Kuva kiteyttää

Riittävän kestävät ulkoliikuntaankin. Pitkä akunkesto. Hyvä äänenlaatu.
Jokseenkin suuret, siipiä ei ole. Ei niin hyvä puheluihin kuin musiikin kuunteluun. Ei sovellusta.
  • Tyyppi: Täysin langattomat nappikuulokkeet
  • Bluetooth: 5.0
  • Vedenkestävyys: IPX5 (roiskesuojattu)
  • Akunkesto: 9,5 h + 28,5 h kotelosta
  • Latausjohto: USB-C
  • Paino: 11,8 g
  • Verkkosivusto: jaysheadphones.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 130 €

Ruotsalainen Jays pelittää testeissämme yleensä hyvin, esimerkkinä vaikkapa langaton Jays A-six Wireless. Mallissa on kuitenkin johto kuulokenappien välillä, mikä tänä päivänä ei ole enää kovin haluttu ominaisuus. Onneksi nyt on saatavilla aidosti langaton Jays m-Seven True Wireless, josta on neljä värivaihtoehtoa.

Kuulokenapit ovat melko suuret, samaa luokkaa kuin Braven Flye Sport Rush. Erona niihin on, ettei Jaysillä ole siivekkeitä, jotka pitäisivät kuulokkeet paikoillaan. Tästä huolimatta testin aikana ei ollut ongelmia kuulokkeiden pysyvyydestä kävellessä – juostessa kannattaa ehkä olla varovainen. Silikonipehmukkeita tulee kolmet kappaleet, ja kunhan löytää itselle sopivat, istuvat kuulokkeet mukavasti.

Akunkesto on hyvä ja lataus hoituu kätevästi USB-C:llä. Kuva: Jays

Bravenin tapaan kuulokkeiden iso koko mahdollistaa isommat akut, minkä ansiosta akunkesto on hyvä. Näiden kahden akunkestossa ei itse asiassa juuri ole eroa, vaikkakin Jaysin latauskotelo tarjoaa pari tuntia enemmän. Pikalatauksesta ei ole mainintaa, mutta pari tuntia lisäaikaa saa aika nopealla latauksella. Kotelossa on USB-C-liitäntä, mutta jonkin jännän päähänpiston takia se on sijoitettu hölmösti kotelon pohjaan.

Kuulokkeita ohjaillaan kosteuksella. Joskus jokin ominaisuus menee hipaistessa vahingossa päälle, mutta muuten m-Seven ylittää odotukset toiminnoiltaan. Volyyminsäätö, kappaleen vaihto ja puheluihin vastaaminen onnistuvat erilaisilla paineluyhdistelmillä. Nappeja voi käyttää myös erikseen, kuten AirPodseja – mukavaa! Hienoa on sekin, että kumpikin kuuloke tottelee kaikkia komentoja.

Jays m-Seven kestää vettä ja hikeä. Kuva: Jays

Odotetusti äänenlaatu on parempi kuin monella muulla tässä hintaluokassa. Jos vähän raskaampi basso on makuun, on m-Seven hyvä vaihtoehto, sillä basso soi muhevasti ja hyvällä paineella. Se ei kuitenkaan vyöry muiden rekistereiden päälle, vaan toimii myös hiljaisemmissa kohdissa. Mikrofoni ei ole järin ihmeellinen ja etenkin melussa toimii miten kuten.

Johtopäätökset

Jays on todistanut, että sekä luksuskuulokkeiden että edullisempien mallien valmistaminen onnistuu samalta tekijältä. Aidosti langattomat m-Seven-kuulokkeet ovat onnistunut esimerkki tästä. Kuulokkeiden istuvuus ja käytön helppous ovat kohdillaan, ja akunkesto enemmän kuin riittävä. Äänenlaatu on erinomainen, etenkin jos kaipaa bassoon lisäpotkua treenejä vauhdittamaan. Jays m-Seven True Wireless sietää myös vettä.

 

mainos
mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

JBL Bar 5.0 on yksinkertainen ja eläväinen soundbar, joka ei tarvitse subwooferia suoriutuakseen riittävästä bassontoistosta.
Verkko-osaaja ja highend-kaiutinvalmistaja löivät hynttyyt yhteen ja loivat hifilaatuisen älykaiuttimen.
Etsitkö pientä mutta kaunista televisiota? Silloin Samsungin pienin The Frame -designmalli voi olla oiva valinta!
Unohda edulliset mesh-verkot – kun on kerran kokeillut Orbi AX4200:a, ei takaisin ole paluuta!
EPOS on tehnyt true wireless -kuulokkeet pelaajille, joille pelkkä Bluetooth ei riitä.
Polk Audion Magnifi Mini on pikkuinen soundbar, joka kuulostaa kokoaan suuremmalta.
AIAIAI-kuulokkeista saa juuri sellaiset kuin haluaa – sillä ne kootaan itse. Testasimme sarjan huippumallin.
Samsung HW-S67T on tehty designtelevisio Samsung Framen kumppaniksi ja muutenkin sisustukseen sopivaksi soundbariksi – ja tyylikäs se onkin. Ääni vain saisi olla parempi.
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös