TESTISSÄ : Razer Nari Ultimate

Suloinen nallekarhu

Razer tuntee asiakkaansa, jotka eivät varmasti pety tähän viihdyttävään pelikuulokemalliin.

Razer Nari Ultimate

Ääni & Kuva kiteyttää

Iso ja pehmoinen kuin säkkituoli. Hinta on kohdillaan ja haptinen subwoofer siisti.
Äänenlaatu ei ole samalla tasolla parhaiden kera.
  • Alusta: PC, PlayStation 4
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu
  • Elementit: 50 mm
  • Kanavat: 2.0/7.1
  • Taajuusalue: 20–20 000 Hz
  • Liitännät: USB, plugi
  • Lataus: Mikro-USB
  • Akunkesto: 8 h/20 h ilman valoja
  • Valot: RGB (Razer Chroma)
  • Verkkosivusto: razer.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 170 €

Nari Ultimate on Razerin langaton huippumalli. Sillä on lähes identtinen pikkuveli nimeltään Razer Nari, ja nämä kaksi erottaa ”L5 Haptic Drivers” -niminen ominaisuus, joka toimii subwooferina ja tuo ekstrapomppua bassoon.

Jos haluaa upottaa päänsä jättimäisiin pehmokuulokkeisiin, on Nari Ultimate oiva vaihtoehto. Kuva: Razer

Ilmeeltään Nari Ultimate on kuin useimmat Razerin kuulokkeet: pyöreät jättikupit ja metallinen sanka. Pehmusteet ovat pulleat ja pehmeät ja varustettu jäähdyttävällä geelillä. Kuppien Razer-logo välkkyy samassa tahdissa muiden laitteiden kanssa, halutessaan myös Philips Hue -lamppujen. Kokonaisuus tuntuu vankalta ja herkulliselta. Ottaen huomioon Razerin muita testin kilpailijoita edullisemman hinnan, on annettava lisäpropsit laadukkaasta rakenteesta!

Logo välkkyy samassa tahdissa muiden laitteiden kanssa, halutessaan myös Philips Hue -lamppujen. Kuva: Razer

Langaton yhteys toimii USB-dongelin kautta, ja sen saa parkkeerattua kätevästi toiseen kuppiin. Yhteyden saa kuitenkin pelaamaan vain Windows-koneiden kanssa, ja vaikkapa käsikonsolia varten on oltava analoginen 3,5 mm:n plugi. Lataus hoituu mukana tulevan USB-johdon avulla.

Mikrofonivarren voi taittaa vasempaan kuppiin. Nappeja on vain kaksi: volyymille sekä peliäänten ja puheen tasapainottamiselle. Ääntä, valoja ja virtuaalista surroundia (THX) voi säätää Razerin Synapse-ohjelmalla.

Harvoin törmää aktiivisiin subwoofereihin kuulokkeissa – oikeastaan aiemmin ole nähnyt vastaavaa vain Skullcandy Crusherissa, jossa ominaisuus oli haitta eikä etu. Onneksi Razer on saanut syväbasson seurailemaan muuta musiikkia paremmin. Kranaattien räjähtäessä tärähtelyt tuntuvat kallossa – toimii täysin tyydyttävästi sekä 3D-pelien että elokuvien kanssa.

Kranaattien räjähtäessä koko pää tärähtelee. Kuva: Razer

Musiikin kuuntelussa efekti ei vakuuta yhtä lailla. Värähtely tulee usein äänen jäljessä, ikään kuin bassorumpu ja basso olisivat epätahdissa. Ominaisuuden saa onneksi pois päältä. Muuten ääni on oikein hyvä muissa rekistereissä. Ei yhtä kristallinkirkas ja hifimäinen kuin testin kalliimmissa kuulokkeissa, mutta puhdas ja tasapainoinen.

Johtopäätökset

Razer Nari Ultimate on suuri ja tyylikäs langaton pelikuulokemalli, joka tarjoaa kaikki highend-luokan ominaisuudet edullisesti. Jos haluaa upottaa päänsä nallekarhumaisen pehmeään syleilyyn, on Razer oikea valinta. Subwooferbasso on siisti lisä värinöineen, mutta jos ilmankin pärjää, voi pikkuveli Razer Nari olla oiva vaihtoehto.

mainos

 

mainos
Razer Nari Ultimate on suuri ja tyylikäs langaton pelikuulokemalli, joka tarjoaa kaikki highend-luokan ominaisuudet edullisesti. Kuva: Razer

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Jabran suurin täysin langaton kuulokemalli ei ole järin suuri. Silti se on täynnä hienoja ominaisuuksia!
Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös