Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Razer Nari Ultimate

Suloinen nallekarhu

Razer tuntee asiakkaansa, jotka eivät varmasti pety tähän viihdyttävään pelikuulokemalliin.

Julkaistu 03.03.2020 - 19:55
Razer Nari Ultimate
John Hvidlykke

Nari Ultimate on Razerin langaton huippumalli. Sillä on lähes identtinen pikkuveli nimeltään Razer Nari, ja nämä kaksi erottaa ”L5 Haptic Drivers” -niminen ominaisuus, joka toimii subwooferina ja tuo ekstrapomppua bassoon.

Nari Ultimate3 scaled 1
Jos haluaa upottaa päänsä jättimäisiin pehmokuulokkeisiin, on Nari Ultimate oiva vaihtoehto. Kuva: Razer

Ilmeeltään Nari Ultimate on kuin useimmat Razerin kuulokkeet: pyöreät jättikupit ja metallinen sanka. Pehmusteet ovat pulleat ja pehmeät ja varustettu jäähdyttävällä geelillä. Kuppien Razer-logo välkkyy samassa tahdissa muiden laitteiden kanssa, halutessaan myös Philips Hue -lamppujen. Kokonaisuus tuntuu vankalta ja herkulliselta. Ottaen huomioon Razerin muita testin kilpailijoita edullisemman hinnan, on annettava lisäpropsit laadukkaasta rakenteesta!

Nari Ultimate Life1 scaled 1
Logo välkkyy samassa tahdissa muiden laitteiden kanssa, halutessaan myös Philips Hue -lamppujen. Kuva: Razer

Langaton yhteys toimii USB-dongelin kautta, ja sen saa parkkeerattua kätevästi toiseen kuppiin. Yhteyden saa kuitenkin pelaamaan vain Windows-koneiden kanssa, ja vaikkapa käsikonsolia varten on oltava analoginen 3,5 mm:n plugi. Lataus hoituu mukana tulevan USB-johdon avulla.

Mainos

Mikrofonivarren voi taittaa vasempaan kuppiin. Nappeja on vain kaksi: volyymille sekä peliäänten ja puheen tasapainottamiselle. Ääntä, valoja ja virtuaalista surroundia (THX) voi säätää Razerin Synapse-ohjelmalla.

Harvoin törmää aktiivisiin subwoofereihin kuulokkeissa – oikeastaan aiemmin ole nähnyt vastaavaa vain Skullcandy Crusherissa, jossa ominaisuus oli haitta eikä etu. Onneksi Razer on saanut syväbasson seurailemaan muuta musiikkia paremmin. Kranaattien räjähtäessä tärähtelyt tuntuvat kallossa – toimii täysin tyydyttävästi sekä 3D-pelien että elokuvien kanssa.

Nari Ultimate2 scaled 1
Kranaattien räjähtäessä koko pää tärähtelee. Kuva: Razer

Musiikin kuuntelussa efekti ei vakuuta yhtä lailla. Värähtely tulee usein äänen jäljessä, ikään kuin bassorumpu ja basso olisivat epätahdissa. Ominaisuuden saa onneksi pois päältä. Muuten ääni on oikein hyvä muissa rekistereissä. Ei yhtä kristallinkirkas ja hifimäinen kuin testin kalliimmissa kuulokkeissa, mutta puhdas ja tasapainoinen.

Johtopäätökset

Razer Nari Ultimate on suuri ja tyylikäs langaton pelikuulokemalli, joka tarjoaa kaikki highend-luokan ominaisuudet edullisesti. Jos haluaa upottaa päänsä nallekarhumaisen pehmeään syleilyyn, on Razer oikea valinta. Subwooferbasso on siisti lisä värinöineen, mutta jos ilmankin pärjää, voi pikkuveli Razer Nari olla oiva vaihtoehto.

 

Nari Ultimate Life3 scaled 1
Razer Nari Ultimate on suuri ja tyylikäs langaton pelikuulokemalli, joka tarjoaa kaikki highend-luokan ominaisuudet edullisesti. Kuva: Razer

Karakter
Razer Nari Ultimate
High End

Ääni & Kuva kiteyttää

Iso ja pehmoinen kuin säkkituoli. Hinta on kohdillaan ja haptinen subwoofer siisti. Äänenlaatu ei ole samalla tasolla parhaiden kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

Erittäin hyvä kokonaisuus

Kultainen ääni

Kestävä, kestävämpi, Jabra?

Bose palasi huipulle

Luokkansa paras sointi

Loistavan hinta-laatusuhteen budjettikuulokkeet

Ääni & Kuva
Scroll to Top