Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

: Logitech POP Home Switch Starter Pack

Napinpainallus riittää

Unohda puheohjaus ja sovellukset, Pop on yksinkertaisuudessaan nerokas.

Julkaistu 23.11.2017 - 12:26
Logitech POP Home Switch Starter Pack
Mikael Hansen

Kodeissa alkaa olla mittava määrä yhteenliitettyjä laitteita, joten tarve ohjata niitä yhdestä paikasta on kasvanut. Monetkaan valmistajat eivät ole viitsineet kehittää yhteisiä standardeja, vaan useimmiten laitteen ohjaus hoidetaan sille suunnitellulla kännykkäsovelluksella. Jos applikaatioiden sekamelska saa kaipaamaan analogisia aikoja, on ratkaisu Logitechin Pop. Moniväriset kumipäällysteiset napit palauttavat määräysvallan kodin asukkaalle. Ei tarvitse katsella kännykkää, napinpainallus riittää. Kuulostaa ehkä vanhanaikaiselta mutta on itse asiassa todella vapauttavaa.

Sulavaa ohjelmointia

Jokaisessa napissa on kolme toimintoa, jotka ohjelmoidaan helposti sovelluksesta: painallus, tuplaklikkaus tai pitkä painallus. Ensimmäinen kytkee päälle, toinen sammuttaa laitteen tai toiminnon. Hyvin yksinkertaista. Pop ohjaa näppärästi esimerkiksi Sonos-monihuonejärjestelmää, Philips Hue -älyvalaistusta tai sen voi laittaa työskentelemään yhdessä IFTTT-sovelluksen kanssa. Nappeja voi lisätä niin paljon kuin haluaa – ja lompakko sallii. Pop-nappulat maksavat nimittäin aika paljon siihen nähden, mikä niiden tuottama hyöty on. Ovathan ne näpsäköitä, mutta melkein viisikymppiä kappaleelta on aika kova hinta…

204343 02 Logitech Pop Home Switch2 23995
Kuva: Logitech

 

Apple Home vai Pop

Hinnan lisäksi löytyy toinenkin moonis. Vaikka Logitech nimittäin laajentaa Popin tukemia ohjelmistoja jatkuvasti, ei kaikki onnistu nappulakokoelmalta. Ongelman voi ratkaista ottamalla käyttöön Applen Home-sovelluksen, mutta silloin jotkut toiminnot voivat deaktivoitua. Pitää valita joko tai.

Logitech pop home switch 23996
Kuva: Logitech

 

Johtopäätökset

Valaistuksen, termostaattien ja kaihdinten ohjaus puheella on toki älykästä, mutta joskus on mukava vain painaa nappia. Popilla se onnistuu, ja erityyppisten painallusten merkityksen saa itse päättää. Napit kuluttavat äärimmäisen vähän energiaa ja niitä voi sijoittaa mihin vain kotona. Erittäin nerokasta. Sääli, että napit ovat niin kalliita.

Ääni & Kuva kiteyttää

Pop luovuttaa älykodin vallan takaisin asukkaalle. Helppo ohjelmoida eikä tarvitse latausta. Kallis toimintoihinsa nähden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaikkien aikojen paras Surface

Leuat loksauttava pelinäyttö

Nopein netti kotiin

Tilaa luovuudelle

4K-näyttö pelaamiseen ja töihin

Supertehoja tablettitietokoneesta

Scroll to Top