Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

TESTISSÄ: Philips The One 65” (65PUS8506/12)

Ambilight ilahduttaa

Philips The One PUS8506 eroaa kilpailijoistaan värikkään taustavalaistuksensa avulla, ja se tuo katselukokemukseen uuden tason.

Julkaistu 05.11.2021 - 14:00
Philips The One 65” (65PUS8506/12)
Audun Hage

PUS8506-mallin lempinimi The One viittaa Philipsin mukaan siihen, että tämä malli tarjoaa kaikki tärkeimmät ominaisuudet todella hyvään hintaan – hyvän kuuloinen diili, siis!

Philips The One

The One on tyylikäs televisio ohuine alumiinikehyksineen. Kaukosäädin yllättää tiiliskivimäisellä muotoilullaan, sillä televisio ansaitsisi elegantimman säätimen.

The One tuntuu nopealta ja miellyttävältä käyttää. Android-käyttöliittymä tarjoaa tärkeimmät sovellukset ja palvelut, kuten Disney+:n ja Paramount+:n.

Mainos

Eri formaatit ovat hyvin tuettuja: HDR10+ ja Dolby Vision löytyvät, joten uusimmat elokuvat ja sarjat näkyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Virkistystaajuus on vain 50/60 Hz, joten televisio ei pysty tarjoamaan Xbox Series X:n tai Playstation 5:n vaatimia nopeimpia grafiikoita (4K/120 fps). Muutoin peliominaisuudet ovat erinomaiset, ja viivekin peliasetuksella on vain 10 millisekuntia. Lisäksi Ambilight-taustavalaistus tekee pelaamisestakin entistä viihdyttävämpää!

 

Philips-PUS8506-design-scaled Philips-PUS8506-remote-scaled Philips-PUS8506-inputs-scaled
<
>
Liitäntäpuolella Philips tarjoaa neljä HDMI-sisääntuloa, joista kaksi on HDMI 2.1 -yhteensopivia ja mahdollistavat Freesyncin ja VRR:n kaltaiset peliominaisuudet.

Ääni ja kuva

Ambilight on Philipsin patentoima taustavalaistusjärjestelmä, joka heijastaa television taustaseinälle sävyjä ruudun tapahtumien mukaan. Näin kuva saa tuntuvaa lisämaustetta, josta saimme taas muistutuksen, kun katsoimme Netflixin suosittua Squid Gamea. Netflix-tuotannoissa käytetään paljon tunnelmaa tuovaa valaistusta ja HDR-efektejä, ja Ambilight oikein korostaa näitä ominaisuuksia imaisten katsojan kunnolla tunnelmaan.

Philips PUS8506 PQ scaled 1
Philips The One on muutenkin hyvä televisio, mutta Ambilight kruunaa elämyksen. Kuvassa Netflixin Squid Game.

Philipsin televisio toimii erinomaisesti myös Ambilight sammutettuna. IPS-tyypin LCD-paneeli tarjoaa laajan katselukulman ja on tarpeeksi kirkas myös valaistussa tilassa katseluun. Terävyys on uskomattoman hyvä ja tuo yksityiskohdat esiin nopeatempoisestakin toiminnasta, kuten Netflixin Formula 1: Drive to Survive -dokumentista. Liikkeet toistuvat saumattomina mutta eivät näytä teennäisiltä. Kontrasti ja valonjako ovat yhtä hyvät kuin kilpailijoilla.

Kuvanlaadultaan PUS8506 on selvästi testin parhaita televisioita. Philips olisi voinut panostaa hiukan myös ääneen, sillä se on melko ohut. Puhe kuulostaa sulkeutuneemmalta kuin vaikkapa TCL:llä. Soundbar on välttämätön hankinta, mikäli haluaa äänen vastaavan värikylläisen kuvan laatua!  

 

Karakter
Philips The One 65” (65PUS8506/12)
Basic

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen kuvanlaatu, jossa loistava kontrasti ja elämystä nostattava Ambilight-valaistus. Ääni on melko ohut ja kaipaa soundbaria tuekseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samsungin OLED loistaa värintoistollaan

Hyvä 55-tuumainen reilusti alle tonnilla

Kannattaako halpa OLED?

Panasonicin ensimmäinen MiniLED

Pieni premium-tv

Uusi televisio aatoksi?

Ääni & Kuva
Scroll to Top