Uutinen

Tehotreenit Adidaksen kanssa

Adidaksen uutuuskuulokkeissa yhdistyvät urheilu, design ja innovaatiot.

Adidas Headphones ja Zound Industries on julkaissut ensimmäisen täyslangattoman kuulokemallistonsa. Yhteistyössä suunniteltujen kuulokkeiden muotoilussa on tavoiteltu erityisen hyvää istuvuutta, joka kääntyisi parempaan treenisuoritukseen. Uutuusmallit Adidas Z.N.E. 01 ANC, Adidas Z.N.E. 01 ja Adidas FWD-02 SPORT on suunniteltu nimenomaan liikkumisen vauhdittajaksi.

Olemme halunneet jo pitkään tuoda mallistoomme true wireless -kuulokkeet, mutta emme halunneet kiirehtiä, vaan käytimme kehitystyöhön sen vaatiman ajan – halusimme luoda jotakin aidosti uutta, haastaa markkinoilla olevat vaihtoehdot sekä täyttää aktiivisen kohderyhmämme erityisvaatimukset. Tarjoamalla lyömättömän äänenlaadun, raikkaan, liikuntaan sopivan designin ja edistyksellistä tekniikkaa uskomme kuulokkeidemme parantavan käyttäjiensä elämää tavalla, joka on uskollinen Adidaksen dna:lle”, kertoo Zound Industriesin Designer Ella Renneus.

Adidas Z.N.E 01 ANC on saatavana kahdessa harmaan sävyssä: Light Grey ja Night Grey. Kuva: Adidas

Adidas Z.N.E 01 ANC on nimensä mukaisesti vastamelulla (Active Noise Cancelling, ANC) varustettu nappikuulokemalli, joka tarjoaa myös Awareness Mode -nimisen äänten läpipääsyn, jonka ansiosta ympäristön äänet kuulee halutessaan. Ajatuksena on, että kuulokkeet olisivat niin mukavat, että niitä käyttäisi treenaamisen lisäksi arjessa muutenkin. Yhdellä latauksella musiikkia voi kuunnella 4,5 tuntia vastamelu päällä ja 6 tuntia ilman vastamelua. Kotelon kanssa kokonaisakunkestoksi kerrotaan 20 h vastamelun kanssa ja 26 h ilman.

Adidas Z.N.E. 01 mahtuu ehkä lompakkoon tai pieneen taskuunkin, saatavana sävyssä Night Grey. Kuva: Adidas

Jos kuulokkeisiin ei halua panostaa niin paljon, on vaihtoehtona tarjolla Adidas Z.N.E 01 -malli, joka tiedotteen mukaan sopii kaikille ja käytettäväksi salin lisäksi kaupungilla ja missä tahansa.

Tälle mallille akunkestoksi ilmoitetaan 5 h yhdellä latauksella ja 25 h kotelon kanssa.

Adidas FWD-02 Sport on päällystetty hengittävällä kankaalla, jonka ansiosta kuulokkeiden pitäisi kuivua mukavasti kotelossaan. Myös tämä malli on saatavana kahdessa sävyssä, Light Grey tai Night Grey. Kuva: Adidas

Adidas FWD-02 Sport on valmistajan mukaan optimoitu juoksijoille ja niiden luvataan vievän juoksutreenin uudelle tasolle äänenlaadun ja hienojen ominaisuuksien avulla.

Napit on päällystetty hengittävällä verkkomaisella kankaalla, jonka ansiosta kuulokkeet kuivuvat kotelossa. Kuulokenapit on varustettu intuitiivisella painesensorilla, jonka avulla nappien ohjaus sujuu myös käsineet kädessä tai hikisenä. Soittoaikaa luvataan 6 h ja kotelon kanssa 19 h.

Sekä Adidas Z.N.E 01 ANC että Adidas FWD-02 Sport ovat IPX5-luokiteltuja, eli ne sietävät hikoilua, sadetta ja lumituiskua. Molempia voi ohjata Adidas Headphones – sovelluksella.

Hinnat ja saatavuus

Adidas Z.N.E. 01 ANC (189 €) ja Adidas Z.N.E. 01 (99 €) ovat saatavilla nyt, ja Adidas FWD-02 tulee kauppoihin marraskuun aikana hintaan 169 €.

www.adidasheadphones.com

Jätä kommentti