Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Täyslangattomat pelikuulokkeet Urbanistalta

Urbanista Seoul on erityisesti mobiilipelaamiseen tarkoitettu täysin langaton nappikuulokemalli.

forfatter
Julkaistu 27.06.2022 - 15:50

Ruotsalainen Urbanista tunnetaan kohtuuhintaisista ja kivan näköisistä lifestyle-kuulokkeistaan, ja samaa reseptiä on käytetty myös uudessa Urbanista Seoul -mallissa.

Urbanista Seoul on suunniteltu etenkin kännyköiden ja muiden Bluetooth-pelilaitteiden, kuten Nintendo Switchin seuraksi.

Värivaihtoehtoja on neljä: Midnight Black (musta), Electric Blue (sininen), Vivid Purple (lila) ja Pearl White (valkoinen).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Kuulokkeiden akunkesto on kahdeksan tuntia, ja latauskotelosta saa kolme täyttä latausta lisää. Kuva: Urbanista

Täysin langattomalla Seoul-mallilla on 70 millisekunnin viive, joka riittää hyvin elokuvien katseluun ja kevyisiin peleihin. Akunkestoksi kuulokenapeille luvataan kahdeksan tuntia, ja latauskotelosta napit saa ladattua kolmesti ennen tarvetta kotelon lataamiselle.

Hinta ja saatavuus

Urbanista Seoul on kaupoissa nyt noin 90 euron hintaan.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul on IPX4-luokituksen mukaisesti suojattu, joten sen pitäisi sietää myös treenaamista. Kuva: Urbanista

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Nothingin uusi sukupolvi Täyslangattomat tarjoavat Hi-Res Audiota ja LHDC 5.0 -koodekin.
Edulliset vastamelunapit Jabra Elite 4 on täyslangaton kuulokemalli, jolla on hyvät ominaisuudet ja huokea hinta.
Myrsky vesilasissa Argon Audio Quiet Storm näyttää kalliimmalta kuin onkaan, mutta ääni ei yllä ulkonäön tasolle.
Studiokuulokkeet edullisesti Beyerdynamic DT 900 Pro X sopii niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttöön. Halpojenkin varusteiden kanssa toimivat kuulokkeet kuulostavat kalliimmalta kuin ovatkaan.
Kuulokkeet musiikin rakastajalle Sennheiserin päivitetyillä kuulokkeilla ulkonäkö on pysynyt ennallaan, mutta ääni on parempi kuin koskaan!
Audio-Technica panostaa täyslangattomaan äänenlaatuun ATH-TWX9 on erittäin hyvällä äänenlaadulla ja 360-äänellä varustettu täysin langaton nappikuulokemalli.