Uutinen

Steelseries laajentaa kaiuttimiin

Steelseriesin kuulokkeet ovat meille tuttuja, mutta nyt pelaajilla on mahdollisuus nauttia äänestä myös pienten pöytäkaiuttimien kautta.

arena 9 life table wide 4k 1536x864 1

arena 9 life table wide 4k 1536x864 1

Tanskalainen Steelseries tunnetaan pelilaitteistaan ja olemmekin testanneet valmistajalta useita pelikuulokkeita, usein oikein hyvin tuloksin.

Lue myös: SteelSeries Arctis Pro Wireless – Täydellisesti hallinnassa

Nyt Steelseries tuo mallistoonsa myös tietokonekaiuttimet. Kaiutinkokoonpanot ovat nimeltään Arena 3, Arena 7 ja Arena 9. Arena 3 on stereokaiutinpari, Arena 7 2.1-konfiguraatio eli siinä on kahden kaiuttimen lisäksi subwoofer, ja Arena 9 on kattava 5.1-surroundjärjestelmä.

Steelseries Arena 9. Kuva: Steelseries

Arena 7 ja Arena 9 on varustettu kompakteilla 2-tie-etukaiuttimilla, joissa on 4-tuumainen basso/keskirekisterielementti kuitukalvolla ja silkistä valmistettu kupolidiskantti. Subwooferissa on 6,5-tuumainen alaspäin suunnattu bassoelementti. Arena 9 -kokonaisuudessa samoja 2-tiekaiuttimia käytetään myös taka- ja keskikaiuttimina.

Halvempi Arena 3 koostuu 4-tuumaisilla elementeillä varustetuista kaiuttimista, ja diskanttielementin paikalla näkyy olevan bassorefleksiportti.

Steelseries Arena 3. Kuva: Steelseries

Tiedotteessa ei mainita mitään vahvistintehosta, taajuusalueesta tai enimmäisäänenpaineesta, mutta sen sijaan kerrotaan, että kaiuttimia voi ohjata Sonar Audio -ohjelmistolla.

Hinnat ja saatavuus

Kaiuttimet ovat nyt kaupoissa ja suositushinnat ovat seuraavat:

Arena 3: 150 €

Arena 7: 330 €

Arena 9: 600 €.

 

Jatka lukemista
Exit mobile version