Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Samsung Odyssey Neo G9: MiniLED-pelinäyttö!

49-tuumainen ja ekstraleveä 32:9-kuvasuhteen näyttö on vaikuttava ilmestys.

forfatter
Julkaistu 29.07.2021 - 16:30

Samsungin suosittu Odyssey-sarja on saamassa ison päivityksen uuden Odyssey Neo G9 -mallin muodossa (mallinimi: G95NA). Muiden uutuuksien lisäksi se hyödyntää tuoretta MiniLED-tekniikkaa ja lupailee tietysti ensiluokkaista suorituskykyä intohimoisille pelaajille.

Odyssey Neo G9 on tulossa kauppoihin elokuun 9. päivästä alkaen, mutta se on ennakkotilattavissa jo tänään torstaina 29.7.

Odyssey Neo G9_Lifestyle_2 Odyssey Neo G9_Lifestyle_1
<
>
Samsung Odyssey Neo G9 on 49" näyttö ekstraleveässä 32:9-formaatissa. Kuva: Samsung

MiniLED ja 2 048 himmennysaluetta

Odyssey Neo G9 käyttää Samsungin uutta MiniLED-tekniikkaa (Quantum Matrix), joka on meille tuttu jo televisiopuolelta esimerkiksi QN95A-mallista. PC-näytössä on peräti 2 048 erillistä himmennysaluetta ja jopa 2 000 nitin kirkkaus, joiden ansiosta sekä pelien että tv-ohjelmien pitäisi toistua upean kontrastin saattelemana. Liitäntäpuolella tarjolla on HDMI2.1, VRR (vaihteleva virkistystaajuus) sekä yhteensopivuus NVIDIA G-SYNC:n ja AMD FreeSync Premium Pron kanssa, jotka varmistavat sulavat ja tökkimättömät pelielämykset ruudulla. Odyssey Neo G9:ssä on takana niin kutsuttu infinity-valaistus, joka toistaa 52 väriä ja tarjoaa viisi vaihtoehtoa valoefekteihin.

Lue myös: Samsung QN95A – Aiempaa parempi Samsung

Odyssey Neo G9 1 scaled e1627469877105

Samsung Odyssey Neo G9 specs

Hinta ja saatavuus

Samsung Odyssey Neo G9 on ennakkotilattavissa nyt ja kaupoissa viimeistään 9.8.2021. Suositushinta noin 2 200 euroa.

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Kaikkien aikojen paras Surface Microsoftin hienostunut tabletiksi muotoiltu PC kulkee kevyesti mukana ja tarjoaa hyvää nopeutta kohtalaiseen hintaan.
Ensimmäiset GeForce RTX 4000 -kannettavat pian kaupoissa Medionin pelimerkki Erazer tuo kauppoihin ennennäkemättömän tehokkaita kannettavia.
LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi LG:n uusi OLED-televisio on räätälöity pelaamiseen, ja ilmettä voi vaihtaa kaarevasta suoraksi napinpainalluksella. Hinta kylläkin on suolainen!
Leveitä näyttöjä kohtuuhintaan Philipsin edullisilla 40-tuumaisilla näytöillä mahtuu hyvin pitämään auki useita ohjelmia rinnakkain.
Leuat loksauttava pelinäyttö Asusin suuri ja mattapintainen OLED-paneeli tarjoaa täydellistä mustaa ja parhaan näkemämme pelikokemuksen.