Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Samsung Odyssey Neo G9: MiniLED-pelinäyttö!

49-tuumainen ja ekstraleveä 32:9-kuvasuhteen näyttö on vaikuttava ilmestys.

/ 29.07.2021 - 16:30
Samsung Odyssey Neo G9: MiniLED-pelinäyttö!

Samsungin suosittu Odyssey-sarja on saamassa ison päivityksen uuden Odyssey Neo G9 -mallin muodossa (mallinimi: G95NA). Muiden uutuuksien lisäksi se hyödyntää tuoretta MiniLED-tekniikkaa ja lupailee tietysti ensiluokkaista suorituskykyä intohimoisille pelaajille.

Odyssey Neo G9 on tulossa kauppoihin elokuun 9. päivästä alkaen, mutta se on ennakkotilattavissa jo tänään torstaina 29.7.

Odyssey Neo G9_Lifestyle_2 Odyssey Neo G9_Lifestyle_1
<
>
Samsung Odyssey Neo G9 on 49" näyttö ekstraleveässä 32:9-formaatissa. Kuva: Samsung

MiniLED ja 2 048 himmennysaluetta

Odyssey Neo G9 käyttää Samsungin uutta MiniLED-tekniikkaa (Quantum Matrix), joka on meille tuttu jo televisiopuolelta esimerkiksi QN95A-mallista. PC-näytössä on peräti 2 048 erillistä himmennysaluetta ja jopa 2 000 nitin kirkkaus, joiden ansiosta sekä pelien että tv-ohjelmien pitäisi toistua upean kontrastin saattelemana. Liitäntäpuolella tarjolla on HDMI2.1, VRR (vaihteleva virkistystaajuus) sekä yhteensopivuus NVIDIA G-SYNC:n ja AMD FreeSync Premium Pron kanssa, jotka varmistavat sulavat ja tökkimättömät pelielämykset ruudulla. Odyssey Neo G9:ssä on takana niin kutsuttu infinity-valaistus, joka toistaa 52 väriä ja tarjoaa viisi vaihtoehtoa valoefekteihin.

Lue myös: Samsung QN95A – Aiempaa parempi Samsung

Odyssey Neo G9 1 scaled e1627469877105

Samsung Odyssey Neo G9 specs

Hinta ja saatavuus

Samsung Odyssey Neo G9 on ennakkotilattavissa nyt ja kaupoissa viimeistään 9.8.2021. Suositushinta noin 2 200 euroa.

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Maailman littein!

Ensimmäiset GeForce RTX 4000 -kannettavat pian kaupoissa

LG:n tv taipuu kaarevaksi pelinäytöksi

Leveitä näyttöjä kohtuuhintaan

Acer eKinekt Bike Desk - timmiksi työpöydän ääressä

Edullisia pelinäppäimistöjä Logitechilta

Scroll to Top