Uutinen

Pikkukaiuttimesta parempaa ääntä Wi-Fillä

JBL Boombox 3 ja Charge 5 saivat Wi-Fi-yhteyden.

JBL Boombox 3 Wi Fi 1920x1025 1

JBL:n matkakaiuttimet ovat suosikkejamme kannettavien kaiuttimien joukosta, ja pieni Charge 5 on pitkään ollut referenssimallimme oman hintaluokkansa Bluetooth-kaiuttimista.

Nyt Charge 5 ja huomattavasti suurempi Boombox 3 ovat päivittyneet Wi-Fi-aikaan. Kaiuttimissa on yhä Bluetooth, mutta Wi-Fi-yhteys mahdollistaa kaksi äänen kannalta tärkeää asiaa.

Dolby Atmos

Boombox 3 Wi-Fi. Kuva: JBL

Wi-Fin tärkeimpänä etuna on mahdollisuus suoratoistaa korkearesoluutioista musiikkia. Kaiuttimet tukevat 24 bittiä/96 kHz -laadun toistoa, ja niissä on AirPlay 2 ja Chromecast. Näin ne näkyvät kotiverkossa, jolloin voi striimata parempilaatuista musiikkia. Myös useammassa huoneessa.

Boombox 3 Wi-Fi tukee myös Dolby Atmos -surroundia Tidalin kautta soitettuna. Dolby Atmos valitaan JBL One -sovelluksessa, jolla voi myös ohjata kaiutinta ja tehdä säätöjä sointiin. Kaiutin on IP67-luokiteltu, joten se kestää vettä ja hiekkaa ollen siten mainiota rantaseuraa. Boombox 3 Wi-Fi jaksaa soittaa yhdellä latauksella 24 tuntia, ja siinä on USB-lataus puhelinta varten.

Lue myös: 5 langatonta matkakaiutinta – Kevättä kaiuttimessa

JBL Charge 5 Wi-Fi. Kuva: JBL

 

Pienempi Charge 5 Wi-Fi ei kätke sisäänsä yhtä paljon kaiutinelementtejä kuin Boombox 3 Wi-Fi, joten se ei pysty toistamaan Dolby Atmos -ääntä. Siinä on kuitenkin samat 24 bittiä/96 kHz -tuki, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6 -tuki, AirPlay 2, Chromecast ja Alexa-ohjattava monihuonesoittomahdollisuus. Akku kestää 20 tuntia.

Hinnat ja saatavuus

JBL Boombox 3 Wi-Fin hinta on 600 € ja JBL Charge 5 Wi-Fin 250 €. Kaiuttimet tulevat myyntiin toukokuun aikana.

 

Jatka lukemista
Exit mobile version