Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Pelihuone kuntoon: Asus ROG ja Ikea julkaisivat yhteistyömalliston

Asuksen pelibrändi ROG ja Ikea ovat kehittäneet yhteistyössä kalustemalliston PC-pelaajia varten.

forfatter
Julkaistu 16.10.2021 - 06:07

Ikealla on vuosikymmenten kokemus huonekalujen ja kodin tavaroiden valmistajana, ja ruotsalaisjätti on erikoistunut tekemään tuotteita, joihin kaikilla on varaa. Pelaaminen ei ehkä kuulu Ikean ydinosaamiseen, joten onneksi apuun on pyydetty asiantuntija: Asus ROG (Republic Of Gamers). Kyseessä on siis samankaltainen yhteistyö, jollainen nähtiin Ikean ja kaiutinvalmistaja Sonoksen tuotemalliston kohdalla.

Tietokonevalmistaja Asuksen ja Ikean yhteistyömallisto koostuu nimenomaan pelaajille suunnitelluista kalusteista ja tarvikkeista, kuten työtuoleista, niskatyynyistä ja hiirimatoista.

Noin kympin maksavat mukitelineet ja hiirimatot viimeistelevät pelipisteen, johon voi halutessaan hankkia monta sataa maksavan moottoroidun pöydän, ergonomisen tuolin ja laatikostot, jotka takaavat mukavan olon monen tunnin pelisessioihin. Kalusteiden ja pikkutavaran lisäksi mallistosta löytyy mattoja ja muuta kivaa, jolla pelihuonetta voi piristää.

Haluamme tuotteidemme olevan ergonomisia ja funktionaalisia, jotta pelaajat voivat keskittyä pelaamiseen – haluamme auttaa pelaajia menestymään lajissaan entistä paremmin”, sanoo Ikean muotoilija Jon Karlsson.

 

UPPSPEL GAMERSTODOGBORD 4698Pelimallisto on syntynyt yhteistyössä Asus ROG -tietokonebrändin kanssa, ja mallistoon kuuluu kaikkea mukitelineestä moottoroituun pöytään. Kuva: IKEA

Uusi pelikalustemallisto on suunnattu PC-pelaajille, ja siihen kuuluu kuusi tuoteperhettä: Uppspel, Lånespelare, Matchspel, Gruppspel, Utespelare ja Huvudspelare.

Ja koska maailman yli 2,5 miljardilla pelaajalla ei ole sama maku ja tarpeet kalusteidenkaan suhteen, ovat useat malliston tuotteista saatavilla eri kokovaihtoehdoissa.

Ensimmäiset malliston tuotteet ovat saatavilla nyt, ja mallisto täydentyy loppuvuoden aikana uusilla tuotteilla.

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Leuat loksauttava pelinäyttö Asusin suuri ja mattapintainen OLED-paneeli tarjoaa täydellistä mustaa ja parhaan näkemämme pelikokemuksen.
Tervetuloa hybridielämään Koronapandemia hellitti vihdoin – mutta kotikonttorit jäivät. Vuodesta 2022 tuli vuosi, jolloin viimeistään opimme työskentelemään ja pelaamaan kaikkialla.
Nopein netti kotiin Kalliiksihan se tulee, mutta jos haluaa nopeimman ja vakaimman mesh-verkon, on Asus kukkulan uusi kuningas.
Tilaa luovuudelle MSI ei ole säästellyt luodessaan Creator Z17 -kannettavaansa – ja sen kyllä huomaa hinnassakin.
Edullisia pelinäppäimistöjä Logitechilta Pelatessa mekaanista näppäimistöä ei voita mikään. Logitech G413 SE on saatavilla kahtena versiona, joista kumpikin on kompakti ja edullinen.
4K-näyttö pelaamiseen ja töihin MSI:n pelinäyttö yhdistää Ultra HD -resoluution esimerkilliseen kontrastiin ja upeaan värintoistoon.