Naim-ääntä nyt myös kuulokkeisiin

Uutisia Naimilta: voittoisa Uniti Atom tekee paluun kuulokevahvistimena.
Mainos
Mainos
forfatter

Mikäli olet innokas ”head-fi”-harrastaja, kannattaa olla kuulolla: Naimin monipuolinen Uniti-sarja saa nimittäin kuulokkeiden käyttäjille suunnatun lisäyksen!

Uusi Uniti Atom Headphone Edition on ”kuulokeoptimoitu” versio suositusta vahvistimesta, johon kuuluu myös verkkosoitin D/A-muuntimella.

Naim Uniti Atom Headphone Edition. Kuva: Naim Audio

Naim Uniti Headphone Edition

Alkueräinen Uniti Atom on tehosyöpöille kaiuttimille tarkoitettu vahvistin, mutta Headphone Edition -versio on nimensä mukaisesti puhdas kuulokevahvistin. Naim ei ole pihistellyt tämänkään laitteen valmistamisessa: Headphone Edition hyödyntää kuulemma arvokkaan Statement-vahvistimen tekniikkaa virtalähteessä ja sen pitäisi suoriutua ”kaikista” kuulokkeista – myös vaativasta Focal Utopiasta – vaivatta.

Lue myös: Focal Celestee – Parhaan hinta-laatusuhteen suljetut kuulokkeet

Naim Uniti Atom HE on samalla monipuolinen musiikkisoitin, jossa on sisäänrakennettu tuki esimerkiksi Qobuzille, Tidalille ja Spotifylle sekä AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast ja Roon Ready, joka tuo tarjolle vielä enemmän suoratoistomahdollisuuksia. Lisäksi siinä on analogiset ja digitaaliset sisääntulot sekä USB.

Annons
RS3675_FINAL-scr RS3676_Hero-Final-scr
<
>
Kuva: Naim

Toimii myös esivahvistimena

Ulostuloissa on hyviä liitäntävaihtoehtoja erilaisille kuulokkeille, kuten balansoitu XLR ja Pentaconn sekä tavallisemmat 6,3 mm:n ja RCA-liitännät.

Naim korostaa myös mahdollisuutta käyttää Uniti Atom HE -vahvistinta esivahvistimena aktiivikaiuttimille tai tehovahvistimena passiivikaiuttimille.

Lue myös: 9 premium-kuuloketta – Kuulokkeet nautiskeluun

Hinnat ja saatavuus

Naim Uniti Atom Headphone Edition tulee myyntiin kesä-heinäkuussa noin 3 200 euron hintaan.

 

Annons
Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-1 Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-2
<
>
Speksit II

Naimaudio.com

 

 

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Vastaa