Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Naim-ääntä nyt myös kuulokkeisiin

Uutisia Naimilta: voittoisa Uniti Atom tekee paluun kuulokevahvistimena.

/ 11.05.2021 - 14:00
Naim-ääntä nyt myös kuulokkeisiin

Mikäli olet innokas ”head-fi”-harrastaja, kannattaa olla kuulolla: Naimin monipuolinen Uniti-sarja saa nimittäin kuulokkeiden käyttäjille suunnatun lisäyksen!

Uusi Uniti Atom Headphone Edition on ”kuulokeoptimoitu” versio suositusta vahvistimesta, johon kuuluu myös verkkosoitin D/A-muuntimella.

Naim Uniti Atom Headphone Edition Lifestyle
Naim Uniti Atom Headphone Edition. Kuva: Naim Audio

Naim Uniti Headphone Edition

Alkueräinen Uniti Atom on tehosyöpöille kaiuttimille tarkoitettu vahvistin, mutta Headphone Edition -versio on nimensä mukaisesti puhdas kuulokevahvistin. Naim ei ole pihistellyt tämänkään laitteen valmistamisessa: Headphone Edition hyödyntää kuulemma arvokkaan Statement-vahvistimen tekniikkaa virtalähteessä ja sen pitäisi suoriutua ”kaikista” kuulokkeista – myös vaativasta Focal Utopiasta – vaivatta.

Lue myös: Focal Celestee – Parhaan hinta-laatusuhteen suljetut kuulokkeet

Naim Uniti Atom HE on samalla monipuolinen musiikkisoitin, jossa on sisäänrakennettu tuki esimerkiksi Qobuzille, Tidalille ja Spotifylle sekä AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast ja Roon Ready, joka tuo tarjolle vielä enemmän suoratoistomahdollisuuksia. Lisäksi siinä on analogiset ja digitaaliset sisääntulot sekä USB.

RS3675_FINAL-scr RS3676_Hero-Final-scr
<
>
Kuva: Naim

Toimii myös esivahvistimena

Ulostuloissa on hyviä liitäntävaihtoehtoja erilaisille kuulokkeille, kuten balansoitu XLR ja Pentaconn sekä tavallisemmat 6,3 mm:n ja RCA-liitännät.

Naim korostaa myös mahdollisuutta käyttää Uniti Atom HE -vahvistinta esivahvistimena aktiivikaiuttimille tai tehovahvistimena passiivikaiuttimille.

Lue myös: 9 premium-kuuloketta – Kuulokkeet nautiskeluun

Hinnat ja saatavuus

Naim Uniti Atom Headphone Edition tulee myyntiin kesä-heinäkuussa noin 3 200 euron hintaan.

 

Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-1 Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-2
<
>
Speksit II

Naimaudio.com

 

 

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Hyvästit MQA:lle?

Ääni & Kuva
Scroll to Top