Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Naim-ääntä nyt myös kuulokkeisiin

Uutisia Naimilta: voittoisa Uniti Atom tekee paluun kuulokevahvistimena.

forfatter
Julkaistu 11.05.2021 - 14:00

Mikäli olet innokas ”head-fi”-harrastaja, kannattaa olla kuulolla: Naimin monipuolinen Uniti-sarja saa nimittäin kuulokkeiden käyttäjille suunnatun lisäyksen!

Uusi Uniti Atom Headphone Edition on ”kuulokeoptimoitu” versio suositusta vahvistimesta, johon kuuluu myös verkkosoitin D/A-muuntimella.

Naim Uniti Atom Headphone Edition Lifestyle
Naim Uniti Atom Headphone Edition. Kuva: Naim Audio

Naim Uniti Headphone Edition

Alkueräinen Uniti Atom on tehosyöpöille kaiuttimille tarkoitettu vahvistin, mutta Headphone Edition -versio on nimensä mukaisesti puhdas kuulokevahvistin. Naim ei ole pihistellyt tämänkään laitteen valmistamisessa: Headphone Edition hyödyntää kuulemma arvokkaan Statement-vahvistimen tekniikkaa virtalähteessä ja sen pitäisi suoriutua ”kaikista” kuulokkeista – myös vaativasta Focal Utopiasta – vaivatta.

Lue myös: Focal Celestee – Parhaan hinta-laatusuhteen suljetut kuulokkeet

Naim Uniti Atom HE on samalla monipuolinen musiikkisoitin, jossa on sisäänrakennettu tuki esimerkiksi Qobuzille, Tidalille ja Spotifylle sekä AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast ja Roon Ready, joka tuo tarjolle vielä enemmän suoratoistomahdollisuuksia. Lisäksi siinä on analogiset ja digitaaliset sisääntulot sekä USB.

RS3675_FINAL-scr RS3676_Hero-Final-scr
<
>
Kuva: Naim

Toimii myös esivahvistimena

Ulostuloissa on hyviä liitäntävaihtoehtoja erilaisille kuulokkeille, kuten balansoitu XLR ja Pentaconn sekä tavallisemmat 6,3 mm:n ja RCA-liitännät.

Naim korostaa myös mahdollisuutta käyttää Uniti Atom HE -vahvistinta esivahvistimena aktiivikaiuttimille tai tehovahvistimena passiivikaiuttimille.

Lue myös: 9 premium-kuuloketta – Kuulokkeet nautiskeluun

Hinnat ja saatavuus

Naim Uniti Atom Headphone Edition tulee myyntiin kesä-heinäkuussa noin 3 200 euron hintaan.

 

Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-1 Naim-Uniti-Atom-HE-specifications-2
<
>
Speksit II

Naimaudio.com

 

 

forfatter

Audun Hage

(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.
Edullinen levysoitin entistä paremmalla soinnilla Uusi Turn 3 MK2 on varustettu 2M Red -MM-äänirasialla ja sisäänrakennetulla phono-vaiheella.
Stereojärjestelmän sydän Modernissa stereojärjestelmässä vinyylilevyt ja striimaus elävät sulassa sovussa.
Vuoden kunniamaininta 2022 Electrocompanietin lähes 50-vuotisen matkan varrelle mahtuu lukuisia legendaarisia tuotteita.
Vahvistinkombo, johon kaikilla on varaa Vahvistinsetti monihuonekaiuttimen hinnalla? Kyllä vain, Tangent tarjoaa sellaisen.
Täysautomaattinen levysoitin Pro-Jectin täysautomaattinen levysoitin tekee vinyylien kuuntelemisesta suoraviivaista.
Dynamiikat esiin! Elipsonin vahvistin näyttää heiveröiseltä mutta yllättää tehoillaan, jotka saavat levytyksistä parhaan mahdollisen irti.