Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Pro-Ject JukeBox E1 – lisää vain kaiuttimet

Vahvistimella varustettu levysoitin on saatavana monessa värissä.

/ 01.03.2024 - 07:48
Pro-Ject JukeBox E1 – lisää vain kaiuttimet

Budjettiluokastakin löytyy mainioita levysoittimia! Pro-Ject on vastuussa useammankin hyvän edullisen LP-soittimen valmistamisesta, ja nyt valikoima kasvanut jälleen yhdellä uudella mallilla.

Uutuudessa tosin on jotakin, jota harvemmin levysoittimessa näkee: siinä on sisäänrakennettu vahvistin. Pro-Ject JukeBox E1 on paranneltu versio JukeBox E -mallista. E1-versiossa vaihtaminen 33:n ja 45:n kierrosnopeuden välillä käy helpommin, ja siinä on uusi kuori sekä uudet äänivarsi ja lautanen.

Juke Box E1 HiFi Set Piano lifestyle
Kuva: Pro-Ject

Varressa on Ortofon OM 5E MM -rasia, ja soittimen sisällä piilee 50-wattinen vahvistin kaiutinparin pyörittämiseen. LP-soitin on toki varustettu myös Buetoothilla, joten musiikin striimaaminen soittimen kautta onnistuu myös. Kun siis hankkii vain kaiuttimet kaveriksi, on käsillä kokonainen musiikkijärjestelmä, joka kattaa useimpien tarpeet.

Lue myös: Pro-Ject Debut Pro

Soittimen voi hyvin ostaa ilman kaiuttimia, jos sellaiset jo kotoa löytyvät, mutta pakettiin voi myös valita Pro-Jectin omat kaiuttimet, kuten kuvissa näkyvät Speaker Box 5 -kaiuttimet.

JukeBox E1 black back
Kuva: Pro-Ject

Kaiuttimet kytketään soittimen taakse, ja samasta paikasta löytyy myös sisääntulo ulkoista äänilähdettä varten. Sisäänrakennetun esivahvistimen ansiosta laitteen voi kytkeä suoraan mihin tahansa vahvistimeen, mutta sisäänrakennetun voi toki unohtaa ja käyttää myös esivahvistimella varustettua vahvistinta. Soittimen etupuolella on volyymisäädin sekä pieni näyttö, joka kertoo äänenvoimakkuuden lisäksi valitun sisääntulon ja nopeuden.

JukeBox E1 on saatavilla mustana, valkoisena, punaisena tai pähkinäviiluisena. Saatavilla nyt, noin 680 euroa.

JukeBox-E1-11 Juke-Box-E1-in-White
<
>
Kuva: Pro-Ject
Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Hyvästit MQA:lle?

Ääni & Kuva
Scroll to Top