Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

LG DukeBox on nykypäivän jukebox

Tämä jos mikä viihdyttäisi kylminä talvipäivinä: läpinäkyvällä OLED-televisiolla varustettu putkivahvistin!

/ 08.01.2024 - 10:46
LG DukeBox on nykypäivän jukebox

LG on julkistanut monia uutuuksiaan jo ennen CES 2024 -messujen alkamista, niin myös DukeBoxin (onkohan messuilla enää mitään uutta esiteltävää…?). DukeBox on kaiutin, joka yhdistää putkivahvistimen ja läpinäkyvän OLED-television, joten se on taatusti jotakin ennennäkemätöntä. Tämä on pakko nähdä livenä heti, kun se messuilla esitellään!

Kaiutin ja läpinäkyvä näyttö samassa

LG:n uutuuskaiutin on kuin moderni jukebox, joka yhdistää kuvan ja äänen saumattomasti. Laitteen pohjassa on kaksi eteenpäin suunnattua kaiutinta sekä yksi 360 asteen kaiutin päällä. Laatikon sisältö eli itse putkivahvistin on näkyvillä OLED-näytön takana. Kaiutin on LG Labsin kädenjälkeä eli eteläkorealaisfirman kokeellisemman osaston hengentuotos. LG Labsilla on CES-messuilla jopa aivan oma osastonsa.

LG DukeBox 01
OLED-ruudun läpinäkyvyyttä voi säätää, millä saadaan aikaiseksi kiinnostavia visuaalisia efektejä samalla, kun ruudulla näkyy vaikkapa soitettavan kappaleen tiedot. Kuva: LG

LG:n kaiuttimen luvataan tarjoavan immersiivistä ääntä, mutta DukeBox tarjoaa myös videoilottelua, sillä ruudulle voi laittaa pyörimään elokuvia, sarjoja tai vaikka takkatulta, mikä näyttääkin jännittävältä, jos jättää taustan putket samalla näkyviin. LG ei vielä ole paljastanut kaiuttimien ja vahvistimen teknisiä tietoja eikä edes OLED-näytön kokoa. Tuotteella ei myöskään ole virallista lanseerauspäivää tai hintaa, joten nähtäväksi jää, onko kyseessä konseptituote vai oikeasti kauppojen hyllyille saatava uutuus. Se on varmaa, että itse ainakin haluaisin nähdä ja kuulla DukeBoxia enemmänkin!

LG Labs tulee esittelemään CES 2024 -messuilla ainakin myös Bon Voyage -asuntovaunun uuden version sekä Duobo-kahvikoneen. LG:n omalla osastolla odotamme näkevämme LG CineBeam Qube -miniprojektorin, Smart Home AI Agent -robotin sekä tietenkin uudet OLED-televisiomallit!

 

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Hyvästit MQA:lle?

Ääni & Kuva
Scroll to Top