Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Pro-Ject The Dark Side of The Moon -levysoitin

Pro-Jectin uusi erikoismalli ylistää Pink Floydia.

/ 12.10.2023 - 07:00
Pro-Ject The Dark Side of The Moon -levysoitin

Vuonna 1973 julkaistu The Dark Side of The Moon oli Pink Floydin läpimurtolevy. Levyä on myyty vuosien saatossa yli 50 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä Michael Jacksonin Thriller-levyn jälkeen maailman toiseksi myydyimmän studioalbumin. Storm Thorgersonin suunnittelema kansitaide on jäänyt elämään levyistä t-paitoihin – ja nyt se toistuu myös levysoittimessa! Pro-Jectin uutuussoitin onkin nimetty osuvasti The Dark Side of The Mooniksi. Ensi kertaa LP-soitin esiteltiin Münchenin highend-messuilla toukokuussa, ja nyt se on saatu kauppoihin.

Dark Side Of The Moon Turntable 2 scaled
Kuva: Pro-Ject

Pink Floyd -levysoitin ei ole Pro-Jectin ensimmäinen tribuuttimalli, mutta Metallica-version lisäksi se kuuluu varmasti malliston siisteimpiin. 10 mm paksu läpinäkyvä lasilautanen lepää hihnavetoisen alumiinilevyn päällä, ja 8,6-tuumainen varsi on läpinäkyvää akryylia.  Pick it PRO Special Edition -rasiakin on viimeistely levyn kannesta tutulla sateenkaarivärityksellä.

Dark Side Of The Moon Turntable 6 scaled
Kuva: Pro-Ject

Värit on taustavalaistu ledein, ja valaistuksen saa myös himmennettyä.

Dark Side of The Moon -soitin on saatavilla nyt valikoiduilla jälleenmyyjillä 1 800 euron hintaan.

Dark Side Of The Moon Turntable 5 scaled
Kuva: Pro-Ject

Lue myös: Pro-Ject Debut Pro – Luokkansa paras ostos

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Hyvästit MQA:lle?

Ääni & Kuva
Scroll to Top