Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Reloop Turn 3 MK2 – paranneltu versio

Uusi Turn 3 MK2 on varustettu 2M Red -MM-äänirasialla ja sisäänrakennetulla phono-vaiheella.

forfatter
Julkaistu 02.12.2022 - 09:42

Reloop Turn 3 MK2 on, kuten nimestä voi päätellä, tutun levysoittimen uusi versio. MK2 on monin paikoin paranneltu soitin, jonka kaikki parannukset tähtäävät tietenkin parempaan äänenlaatuun.

Vaikka saksalainen Reloop tunnetaan parhaiten DJ-soittimistaan, on se saanut ennätysajassa mainetta myös hifipiireissä Turn 5- ja Turn 3 -levysoittimillaan. Tällä kertaa siis jälkimmäinen on ollut jatkokehittelyn kohteena.

Uusien työkalujen ansiosta Reloop on voinut lisätä hihnan laatua ja varren kantokykyä, mikä näkyy nyt uudessa soittimessa.

245241 Reloop AB1
Kuva: Reloop

Varren putki on tehty yhdestä kappaleesta ja varustettu irrotettavalla rasiakotelolla, jonka SME-kiinnitys tekee rasian vaihtamisesta helppoa. Mukana tulee valmiina Ortofon 2M Red MM-rasia ja laadukas sisäänrakennettu phono-vaihe.

245241 Reloop BA 1 scaled e1669655444972
Turn 3 MK2 takaa. Kuva: Reloop

Soittimen lautanen on valettu alumiinista, ja se on painavampi ja paremmin vaimennettu kuin ennen. Alempi lautanen on upotettu, minkä pitäisi yhdessä uuden lautasen kanssa taata pehmeämpi ja vakaampi levyjen pyöritys.

Soittimella voi myös tehdä vinyyleistä digitaalisia kopioita kytkemällä sen PC:hen tai Maciin USB-ulostulon kautta.

Turn 3 MK2 maksaa 530 euroa, mikä meistä on varsin kilpailukykyinen hinta tässä luokassa.

245241 Reloop AB5
Kuva: Reloop

 

forfatter

Lasse Svendsen

Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.
Mikrofoni ulkoilmaäänityksiin DJI Mic lupaa studiotasoista ääntä langattomasti.
Edullinen levysoitin entistä paremmalla soinnilla Uusi Turn 3 MK2 on varustettu 2M Red -MM-äänirasialla ja sisäänrakennetulla phono-vaiheella.
Stereojärjestelmän sydän Modernissa stereojärjestelmässä vinyylilevyt ja striimaus elävät sulassa sovussa.
Vuoden kunniamaininta 2022 Electrocompanietin lähes 50-vuotisen matkan varrelle mahtuu lukuisia legendaarisia tuotteita.
Vahvistinkombo, johon kaikilla on varaa Vahvistinsetti monihuonekaiuttimen hinnalla? Kyllä vain, Tangent tarjoaa sellaisen.
Täysautomaattinen levysoitin Pro-Jectin täysautomaattinen levysoitin tekee vinyylien kuuntelemisesta suoraviivaista.