Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Reloop Turn 3 MK2 – paranneltu versio

Uusi Turn 3 MK2 on varustettu 2M Red -MM-äänirasialla ja sisäänrakennetulla phono-vaiheella.

/ 02.12.2022 - 09:42
Reloop Turn 3 MK2 – paranneltu versio

Reloop Turn 3 MK2 on, kuten nimestä voi päätellä, tutun levysoittimen uusi versio. MK2 on monin paikoin paranneltu soitin, jonka kaikki parannukset tähtäävät tietenkin parempaan äänenlaatuun.

Vaikka saksalainen Reloop tunnetaan parhaiten DJ-soittimistaan, on se saanut ennätysajassa mainetta myös hifipiireissä Turn 5- ja Turn 3 -levysoittimillaan. Tällä kertaa siis jälkimmäinen on ollut jatkokehittelyn kohteena.

Uusien työkalujen ansiosta Reloop on voinut lisätä hihnan laatua ja varren kantokykyä, mikä näkyy nyt uudessa soittimessa.

245241 Reloop AB1
Kuva: Reloop

Varren putki on tehty yhdestä kappaleesta ja varustettu irrotettavalla rasiakotelolla, jonka SME-kiinnitys tekee rasian vaihtamisesta helppoa. Mukana tulee valmiina Ortofon 2M Red MM-rasia ja laadukas sisäänrakennettu phono-vaihe.

245241 Reloop BA 1 scaled e1669655444972
Turn 3 MK2 takaa. Kuva: Reloop

Soittimen lautanen on valettu alumiinista, ja se on painavampi ja paremmin vaimennettu kuin ennen. Alempi lautanen on upotettu, minkä pitäisi yhdessä uuden lautasen kanssa taata pehmeämpi ja vakaampi levyjen pyöritys.

Soittimella voi myös tehdä vinyyleistä digitaalisia kopioita kytkemällä sen PC:hen tai Maciin USB-ulostulon kautta.

Turn 3 MK2 maksaa 530 euroa, mikä meistä on varsin kilpailukykyinen hinta tässä luokassa.

245241 Reloop AB5
Kuva: Reloop

 

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Hyvästit MQA:lle?

Ääni & Kuva
Scroll to Top