Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Jabralta uudet kuulokkeet hybridityöhön

Jabra Evolve2 75 on suunniteltu etenkin hybridityön vaatimuksiin ja liikkeellä hoidettaviin puheluihin.

forfatter
Julkaistu 15.10.2021 - 16:10

Kuukausien kotikonttorielämän jälkeen yhä useampi yritys on hiljalleen avaamassa toimistojaan ja opettelemassa yhdistetyn etä- ja toimistotyön tavoille. Jabra Evolve2 75 on suunniteltu vastaamaan nimenomaan joustavan työn tarpeisiin ja kokousten hoitamiseen myös mobiilisti.

Evolve2 75 on Evolve-alliston ensimmäinen malli, jossa on säädettävä vastamelu, eli käyttäjä pystyy säätämään itse, kuinka paljon tai vähän haluaa kuulla ulkopuolelta tulevia ääniä. HearThrough-nappia painamalla kuulokkeet päästävät kaikki ympäristön äänet läpi. Kuulokkeissa on piiloon taittuva mikrofonivarsi, joka on 33 % lyhyempi kuin edellisen sukupolven mallissa. Mikrofonivarren kerrotaan täyttävän Microsoftin Open Office -vaatimukset, eli sen pitäisi poistaa alhaalla ollessaan avokonttorin ja muiden meluisten tilojen taustahäly puheluista. Kun mikrofonia ei tarvita, voi varren kääntää ylös.

Tavoitteemme Evolve-malliston kanssa on julkaista pelkän uuden mallin sijaan joka kerta uusi standardi. Siksi tarkastelemme kehitystyössämme kuulokkeiden jokaista puolta aina muotoilusta ohjelmistoihin ja elementteihin. Haluamme aina aikamme parasta äänenlaatua, ja uuden kaksoispehmustetun muotoilun, pehmusteiden kuvioinnin ja istuvamman sangan ansiosta Jabra Evolve2 75 onnistuu tarjoamaan uskomatonta melunvaimennusta ja mukavuutta paketissa, joka näyttää yhtä hyvältä kuin miltä se kuulostaa”, kertoo Jabran yritysratkaisuista vastaava varapääjohtaja Holger Reisinger.

Evolve2 75 MS Angle 2 Beige Angle Boom Down Busylight LB Evolve2 75
<
>
Evolve2 75:stä on kaksi värivaihtoehtoa. Kuva: Jabra

Evolve2 75 -kuulokemikrofonissa on kahdeksan mikrofonia, jotka hyödyntävät Jabran algoritmia ja kolmea piiriä, joiden avulla puhujan ääni erottuu ympäristön äänistä ja tekee puheluista selkeämpiä. Kuulokkeissa on myös valo, Busylight, joka päällä ollessaan kertoo lähellä oleville, että käyttäjällä pn puhelu meneillään eikä silloin sovi häiritä.

Kuulokkeissa on 30 metrin langaton kantama ja Bluetooth-yhteys, jonka avulla kuulokkeet voivat olla samanaikaisesti yhdistettynä sekä tietokoneeseen että puhelimeen. Akunkestoa on parannettu 24 tuntiin (ilman vastamelua ja Busylight-valoa), minkä valmistaja kertoo olevan 33 % enemmän kuin edeltäjässä, Evolve 75 -mallissa. Musiikin kuuntelua kuulokkeiden pitäisi jaksaa 36 tuntia, ja lataus onnistuu myös puhelun aikana.

Evolve2 75 voi kerätä dataa, jonka avulla IT-osastoilla on enemmän tietoa päätöksenteon ja vianetsinnän tueksi. Jabra Xpress -kuulokeohjelmisto tekee asetusten hallinnasta helppoa ja kuulokkeet voi päivittää etänäkin.

Koko päivän mukavuutta

Jabra on varustanut kuulokkeet kaksinkertaisella pehmusteella, jonka luvataan tekevän kuulokkeista mukavat koko päivän käytössä. Ergonomisen istuvuuden sanotaan parantavan tuuletusta sekä vastamelun toimivuutta.

Hinta ja saatavuus:

Evolve2 75 on saatavilla nyt, 329 €.

www.jabra.fi

Åsa Warme

(s. 1972): Åsa päätyi vuonna 1995 vähän vahingossa töihin Elektronikvärlden-lehteen, joka sai sittemmin Ruotsissa LB-perheen nimen Ljud & Bild. 2013 Åsa päätti kokeilla siipiään toisaalla, työskenneltyään LB-toimituksessa projektinjohtajana, toimittajana ja toimituspäällikkönä. Alkuvuodesta 2021 hän palasi LB Ääni & Kuvaan freelance-kirjoittajana, joka keskittyy etenkin erilaisten hauskojen ja hyödyllisten vempaimien testaamiseen hieman eri vinkkelistä kuin kollegansa.
Nothingin uusi sukupolvi Täyslangattomat tarjoavat Hi-Res Audiota ja LHDC 5.0 -koodekin.
Edulliset vastamelunapit Jabra Elite 4 on täyslangaton kuulokemalli, jolla on hyvät ominaisuudet ja huokea hinta.
Myrsky vesilasissa Argon Audio Quiet Storm näyttää kalliimmalta kuin onkaan, mutta ääni ei yllä ulkonäön tasolle.
Studiokuulokkeet edullisesti Beyerdynamic DT 900 Pro X sopii niin ammattilaisten kuin harrastajienkin käyttöön. Halpojenkin varusteiden kanssa toimivat kuulokkeet kuulostavat kalliimmalta kuin ovatkaan.
Kuulokkeet musiikin rakastajalle Sennheiserin päivitetyillä kuulokkeilla ulkonäkö on pysynyt ennallaan, mutta ääni on parempi kuin koskaan!
Audio-Technica panostaa täyslangattomaan äänenlaatuun ATH-TWX9 on erittäin hyvällä äänenlaadulla ja 360-äänellä varustettu täysin langaton nappikuulokemalli.