Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Gaming-nappikuulokkeet Roccatilta ja Turtle Beachilta

Roccat ja Turtle Beach ovat julkaisseet pelaamiseen ja treenaamiseen sopivat täyslangattomat kuulokemallit.

forfatter
Julkaistu 25.03.2022 - 12:10

Turtle Beach ja Roccat ovat molemmat esitelleet täyslangattomat kuulokkeet, jotka sopivat yhtä hyvin hikilenkille kuin rentouttaviin pelihetkiin. Valinta näiden kahden välillä lienee ratkaistava tyyliseikkojen ja merkkiuskollisuuden perusteella. Mallit ovat nimittäin saman kuulokkeen kaksi eri muunnelmaa ja hintakin on sama. Turtle Beach kun omistaa myös Roccatin.

SCOUT AIR IMAGE 4
Turtle Beach Scout Air. Kuva: Turtle Beach

Turtle Beach Scout Air ja Roccat Syn Buds toimivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Mobiilipelaajien iloksi kuulokemalleissa on 60 ms:n latenssilla varustettu Game Mode. Kaksoismikrofonilla puheen pitäisi toistua kirkkaana, ja akunkestoa on 20 tuntia: viisi tuntia napeista ja 15 h latauskotelosta. Sekä Scout Air että Syn Buds Air on IPX4-luokituksen mukaisesti hien- ja vedenkestävä, joten ne sopivat myös ulkokäyttöön ja salilla hikoiluun.

Syn Buds Air Press Pic 01 3840x2160
Roccat Syn Buds Air. Kuva: Turtle Beach

Mallit ovat jo kaupoissa, hintaa molemmilla on noin 100 euroa.

forfatter

John Hvidlykke

(s. 1964): Toimittaja. John on pyörinyt tekniikkatoimittamisen maailmassa jo vuodesta 1982 (!) ja LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 2013. Hän on työskennellyt monipuolisesti eri rooleissa ja eri medioissa sekä kirjoittanut kirjoja ja oppaita IT-puolelta. John kirjoittaa LB-sivustolle hifi-, kaiutin-, tietokone-, peli- ja historia-aiheista.
Minkään ei pitäisi kuulostaa tältä Ei bassoa, ei langatonta latausta, ei vastamelua. ”Ei minkään” äänikään ei vakuuta.
...Maksoi mitä maksoi Mark Levinson ei ole ennenkään tehnyt halpistavaraa eikä aloita nytkään. Mutta kuinka hyvät ovatkaan valmistajan ensimmäiset langattomat vastamelukuulokkeet?
Toisenlaiset treenikuulokkeet Yamaha TW-ES5A on hyvin istuva ja hyvältä kuulostava, joskin melko painava ja suuri, täyslangaton kuulokemalli treenaamiseen.
Voittajaresepti Focalilta Focal Bathys kuuluu kategoriaan ”pakko saada”: kuulokkeiden äänenlaatu on poikkeuksellinen, istuvuus upea ja vastamelu loistava.
Pro-pelikuulokkeet luksusluokassa Steelseriesin huippumallissa on ihan kaikki, mitä voi toivoa.
Musikaalista taikuutta Saksalaisen T+A:n edullisin kuulokemalli ei todellakaan ole halpa, mutta ai että, miten ihanasti se soi.