Vuoden parhaat 2022-2023
Uutinen

Creative Stage Air V2: soundbar tietokoneelle

Creative Stage Air V2 on kannettava ja ladattava soundbar, jonka saa omakseen hämmästyttävän halvalla.

forfatter
Julkaistu 09.08.2022 - 14:30

Edullista PC-ääntä etsivien kannattaa tutustua Creativen uuteen soundbar-kaiuttimeen. Alle satasen kaiutin parantaa pelien ja videoiden ääntä huomattavasti tietokoneen omiin kaiuttimiin verrattuna. Pieni soundbar on lisäksi kannettava, joten se sopii myös mukaan otettavaksi. Akunkestoksi luvataan 6 tuntia.

Stage Air V2 angle 2a copy
Kuva: Creative

Emme ole testanneet uutuuskaiuttimen edeltäjää, Stage Air -soundbaria, mutta Creativen mukaan kaikkea on paranneltu. Ulkonäkö on entistä linjakkaampi ja basso muhkeampi subwooferin puutteesta huolimatta. Paremman bassontoiston kerrotaan johtuvan kahdesta uudesta täysrekisterielementistä, jotka ovat ovaalinmuotoisia, sekä passiivisäteilijästä.

Lue myös: Top 10 soundbaria kesällä 2022

Creative Stage Air V2:n voi liittää PC:seen tai Maciin USB-kaapelilla, joka toimii sekä virtajohtona että äänensiirtoon kaiuttimen sisäänrakennetun DA-muuntimen kautta. Käytettävissä on myös Bluetooth 5.3 sekä perinteinen kuulokeliitäntä. Soundbar toimii siis yhtä hyvin kännykän, Macin, PC:n kuin pelikonsolinkin parina.

Äänenlaadusta Creative mainitsee sen olevan ”erittäin hyvää”.

Stage Air V2 angle 3 copy
Kuva: Creative

Creative Stage Air V2: Hinta ja saatavuus

Creative Stage Air V2 maksaa 60 euroa ja on tilattavissa Creativen verkkokaupasta.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.
Testasimme B&O:n mahtavimman soundbarin Bang & Olufsenin uusin luomus Beosound Theatre on ehdottomasti hienoimpia soundbareja, jonka olemme nähneet ja kuulleet. Mutta hirvittävän kalliskin se on!
5 vinkkiä soundbarin käyttöönottoon Oletko juuri ostanut uuden soundbarin? Näillä vinkeillä soundbarin käyttöönotto sujuu kuin tanssi.
Nostalgiakaiuttimet herrain salonkiin Elipson Heritage XLS 11 on ranskalainen, mutta näyttää stereoiden kulta-ajan jenkiltä.
Parasta kuulemaamme Monitor Audion vihreät kaiuttimet ovat aikamoinen syntymäpäivälahja! Ne tarjoavat oikeasti kaiken yhdessä paketissa.
Keskihintaista ääntä kotikinoon Kuulostaako television lattealta ja heiveröiseltä? Testasimme viisi hyvää vaihtoehtoa parantamaan laimeaa bassontoistoa ja herättämään elokuvat eloon!
Kannettavaa kivaa Pikkuruisen Willenin äänen määrä on melkein yliluonnollinen ilmiö – miten jostakin näin pienestä voi lähteä näin iso ääni?