Uutinen

Creative Stage Air V2: soundbar tietokoneelle

Creative Stage Air V2 on kannettava ja ladattava soundbar, jonka saa omakseen hämmästyttävän halvalla.

forfatter
Julkaistu 09.08.2022 - 14:30

Edullista PC-ääntä etsivien kannattaa tutustua Creativen uuteen soundbar-kaiuttimeen. Alle satasen kaiutin parantaa pelien ja videoiden ääntä huomattavasti tietokoneen omiin kaiuttimiin verrattuna. Pieni soundbar on lisäksi kannettava, joten se sopii myös mukaan otettavaksi. Akunkestoksi luvataan 6 tuntia.

Stage Air V2 angle 2a copy
Kuva: Creative

Emme ole testanneet uutuuskaiuttimen edeltäjää, Stage Air -soundbaria, mutta Creativen mukaan kaikkea on paranneltu. Ulkonäkö on entistä linjakkaampi ja basso muhkeampi subwooferin puutteesta huolimatta. Paremman bassontoiston kerrotaan johtuvan kahdesta uudesta täysrekisterielementistä, jotka ovat ovaalinmuotoisia, sekä passiivisäteilijästä.

Lue myös: Top 10 soundbaria kesällä 2022

Creative Stage Air V2:n voi liittää PC:seen tai Maciin USB-kaapelilla, joka toimii sekä virtajohtona että äänensiirtoon kaiuttimen sisäänrakennetun DA-muuntimen kautta. Käytettävissä on myös Bluetooth 5.3 sekä perinteinen kuulokeliitäntä. Soundbar toimii siis yhtä hyvin kännykän, Macin, PC:n kuin pelikonsolinkin parina.

Äänenlaadusta Creative mainitsee sen olevan ”erittäin hyvää”.

Stage Air V2 angle 3 copy
Kuva: Creative

Creative Stage Air V2: Hinta ja saatavuus

Creative Stage Air V2 maksaa 60 euroa ja on tilattavissa Creativen verkkokaupasta.

Hanki vapaa lukuoikeus kaikkiin artikkeleihin.

4 viikkoa
vain 4.50 €!

Mainos

Päivän tarjoukset

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.