Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Creative Stage Air V2: soundbar tietokoneelle

Creative Stage Air V2 on kannettava ja ladattava soundbar, jonka saa omakseen hämmästyttävän halvalla.

/ 09.08.2022 - 14:30
Creative Stage Air V2: soundbar tietokoneelle

Edullista PC-ääntä etsivien kannattaa tutustua Creativen uuteen soundbar-kaiuttimeen. Alle satasen kaiutin parantaa pelien ja videoiden ääntä huomattavasti tietokoneen omiin kaiuttimiin verrattuna. Pieni soundbar on lisäksi kannettava, joten se sopii myös mukaan otettavaksi. Akunkestoksi luvataan 6 tuntia.

Stage Air V2 angle 2a copy
Kuva: Creative

Emme ole testanneet uutuuskaiuttimen edeltäjää, Stage Air -soundbaria, mutta Creativen mukaan kaikkea on paranneltu. Ulkonäkö on entistä linjakkaampi ja basso muhkeampi subwooferin puutteesta huolimatta. Paremman bassontoiston kerrotaan johtuvan kahdesta uudesta täysrekisterielementistä, jotka ovat ovaalinmuotoisia, sekä passiivisäteilijästä.

Lue myös: Top 10 soundbaria kesällä 2022

Creative Stage Air V2:n voi liittää PC:seen tai Maciin USB-kaapelilla, joka toimii sekä virtajohtona että äänensiirtoon kaiuttimen sisäänrakennetun DA-muuntimen kautta. Käytettävissä on myös Bluetooth 5.3 sekä perinteinen kuulokeliitäntä. Soundbar toimii siis yhtä hyvin kännykän, Macin, PC:n kuin pelikonsolinkin parina.

Äänenlaadusta Creative mainitsee sen olevan ”erittäin hyvää”.

Stage Air V2 angle 3 copy
Kuva: Creative

Creative Stage Air V2: Hinta ja saatavuus

Creative Stage Air V2 maksaa 60 euroa ja on tilattavissa Creativen verkkokaupasta.

Geir Gråbein Nordby
(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Edullinen Atmos-soundbar Denonilta

Vanhan B&O-kaiuttimen pikapäivitys

Klipschiltä uudet pöytästereot

Onkyon ja Klipschin yhteinen soundbar-mallisto

Koko yön karaoket

KEFin halvempi olohuonekaiutin

Ääni & Kuva
Scroll to Top