Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Bose QuietComfort 45 – tätä on luvassa

Huhut kiihtyvät - Bosen uusia vastamelukuulokkeita voitaneen odottaa pian kauppoihin.

/ 22.08.2021 - 18:05
Bose QuietComfort 45 – tätä on luvassa

Bose on ollut vastamelukuulokkeiden markkinajohtaja, mutta asema ei ole taattu. Yhä useampi kilpailija haluaa osansa tästä varsin tuotteliaasta kakusta, ja kilpailu siitä, kenen ääni, vastamelu ja istuvuus ovat parhaita, käy kuumana. Tässä kisassa onkin tärkeää uudistua jatkuvasti, mikäli haluaa pysyä mukana muiden vauhdissa.

Ja juuri niin Bose näyttää tekevän: huhujen mukaan valmistajalta on pian tulossa seuraaja valtavan suositulle QuietComfort 35 II -mallille.

 

QuietComfort 35 Black
(Kuva: Bose)

Bose QuietComfort 45

Ensimmäiset kuvat QC45-kuulokkeista ovat vuotaneet julkisuuteen, ja mallista tihkuu enemmän tietojakin. Toimistotarvikeketju Staples julkaisi vahingossa uuden kuulokkeen tekniset tiedot sivuillaan, kuten saksalainen tekniikkasivusto Winfuture huomasi.

Tietojen mukaan Bose QC 45 on varustettu vastamelulla ja käyttäjä voi säätää ääntä oman mielen mukaiseksi Bose Active EQ -sovelluksella. Bose QC 45 -mallissa pitäisi myös olla Aware Mode, joka päästää osan ympäristön äänistä läpi, mikä on turvallista esimerkiksi vilkasliikenteisissä ympäristöissä kävellessä.

Akunkeston sanotaan kasvaneen 24 tuntiin, kun taas QC 35 II akku on kestänyt 20 tuntia. USB-C-laturilla varustetun kuulokemallin tulisi saada viiden minuutin latauksella 2,5 tuntia soittoaikaa. QC45-mallin akku vaikuttaisi myös olevan aiempaa pienempi (460 mAh vs. QC 35 II -mallin 495 mAh), mikä voi tehdä kuulokkeista kevyemmät.

Winfuturen julkaisemien kuvien mukaan QC 45 muistuttaa ulkonäöltään edeltäjäänsä.

Hinta ja saatavuus

Bose ei vielä ole vahvistanut huhuja, mutta moni asia viittaa siihen, että QC 45 olisi tulossa kauppoihin vielä tämän syksyn aikana. Staplesin sivuilla vilahtanut suositushinta oli 329 dollaria eli verojen kanssa noin 400 euroa. Samaa hintaluokkaa oli myös QC 35 II ilmestyessään.

Voittaako Bosen uusi kuulokemalli vastameluvaltiuden takaisin – se jää nähtäväksi!

Audun Hage
(s. 1981): Toimituspäällikkö. Audun palkattiin LB-toimitukseen 2004, ja hän on ollut mukana kehittämässä LB:n printtiä ja verkkosivustoa. Laatutietoinen Audun tunnetaan erittäin herkkäkorvaisena ja tarkkasilmäisenä journalistina, joka vastaa LB Ääni & Kuvan televisiotesteistä ja tarkistaa toimituspäällikkönä kaikkien muidenkin toimittajien artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sonosin ensimmäiset kuulokkeet pian kaupoissa?

Nappikuulokkeet pukinkonttiin

Viime hetken lahjaidea: sankakuulokkeet

Vastameluttomat kuulokkeet - onko järkeä?

Parhaat kuulokkeet edullisesti

Highend-nappien budjettiversio

Ääni & Kuva
Scroll to Top