TESTISSÄ: Anker Soundcore Liberty 3 Pro

Premiumia budjettihintaan

Anker Soundcore Liberty 3 Pro tarjoaa melkein kaiken, mitä voi toivoa, kuten vastamelun. Hinta-laatusuhde on erinomainen!

Karakter
Anker Soundcore Liberty 3 Pro
forfatter
Julkaistu 19.05.2022 - 14:00
Ääni & Kuva kiteyttää
Hyvä ääni, jota voi vielä parantaa EQ-säädöillä. Plussaa langattomasta latauksesta ja LDAC-koodekista.
Kuulotesti ei auttanut allekirjoittanutta. Laulu on hivenen ohutta ja nasaalia.
Faktat
 • Tyyppi: Täyslangattomat nappikuulokkeet
 • Bluetooth: 5.1
 • Multipoint: On
 • Vastamelu/ympäristöäänet: On/on
 • Suojausluokka: IPX5
 • Koodekit: LDAC, AAC, SBC
 • Akunkesto: 8 h + 24 h kotelosta
 • Paino: 2 x 7,5 g (kotelo 43 g)
 • Lataus: Micro-USB, langaton Qi
 • Pikalataus: 15 minuutilla 3 tuntia
 • Verkkosivusto: soundcore.com

Soundcore on kiinalaisen Ankerin alamerkki, ja nimen alla myytävä Liberty 3 Pro näyttää tarjoavan paljon vastinetta rahoille: vastamelun, ympäristöäänet ja multipointin eli mahdollisuuden yhdistää kuulokkeet samanaikaisesti vaikka kannettavaan ja puhelimeen. LDAC-koodekki tuo lähes CD-laatuista äänenlaatua Android-käyttäjille. Litteä liukukotelolla varustettu kotelo tuntuu premiumilta ja latautuu myös langattomasti.

Soundcore Liberty 3 Pro SPREAD scaled 1
Kuva: Anker Soundcore

Kuulokkeiden mukana tulee neljät silikonisovitteet ja korvalehteen kiinnittyvät siivekkeet. Omiin korviini toisiksi pienimmät sovitteet ja suurimmat siivekkeet olivat paras yhdistelmä, jolla istuvuus oli erinomainen.

Puhelimeen voi ladata sovelluksen, jossa tehtävä kuulotesti määrittelee automaattiset EQ-säädöt käyttäjän kuulolle sopiviksi. Taajuusvastetta voi säätää myös manuaalisesti 8-kaistaisella taajuuskorjaimella.

Soundcore Liberty 3 Pro scaled 1
Kuva: Anker Soundcore

Anker Soundcore Liberty 3 Pron äänenlaatu

Kuulotestistä ei ollut minulle paljon apua, sillä sen jälkeen diskantti ylikorostui. Onneksi Liberty 3 Pro kuulostaa tehdasasetuksillaan hyvältä, ja basso soi täyteläisesti ja isosti. Diskantti on LDAC:ta (Android) käyttäen ilmavampi ja hienojakoisempi kuin AAC:llä (iOS), mutta ero ei ole suuren suuri.

Soundcoren keskirekisteri on kapeahko. Jazzartisti Esperanza Spaldingin hieman kova ääni soi Formwela 10 -kappaleessa terävästi ja nasaalisti. Onnistuin onneksi säätämään EQ:ta toimimaan eri musiikkityyleille: laskin 1,6 ja 3 kHz:n kohdalta pari desipeliä ja nostin hiukan 800 Hz:n kohdalta. Se auttoi niin paljon, että voin ehdottomasti suositella Liberty 3 Pro -kuulokkeita.

 

Soundcore Liberty 3 Pro Graabein Soundcore Liberty 3 Pro 2 scaled 1
<
>
Kuvasta sitä ei ehkä huomaa, mutta Liberty 3 Pro istuu todella hyvin. Kuva: Audun Hage
Mainos

Päivän tarjoukset

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(s. 1978): Toimittaja. Gråbein päätyi LB-toimituksen jäseneksi lähetettyään vuonna 2001 työhakemuksen väärään osoitteeseen – hän halusi hakea samannimiseen studioon ääniteknikoksi mutta onkin nyt työskennellyt puolet elämästään tekniikkatoimittajana. Gråbeinin erityisalaa ovat etenkin hifi, kuulokkeet ja kotiteatteri, mutta toisinaan hän ottaa haltuunsa muitakin alueita.
Send this to a friend